rss

Ce trebuie sa stii inainte sa-ti cumperi masina second hand

  1. 29/03/2013
  2. Tags: Masina, Rca, second hand
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cei mai multi romani prefera sa cumpere masini second hand, de cele mai multe ori aduse din strainatate. Astfel, in prima luna a anului, piata auto second hand a crescut cu 60% in ceea ce priveste numarul de importuri. In paralel, inmatricularile de masini noi au inregistrat o scadere de 10,1%, ajungand la 4.436 de unitati.

    Astfel, la fiecare masina noua vanduta in Romania, sunt aduse in tara alte cinci autoturisme rulate.

    Cand sofer este pus in fata situatiei de a-si cumpara prima masina sau de a o inlocui pe cea pe care o detine, de cele mai multe ori va alege sa achizitioneze un autovehicul second-hand. De ce criterii trebuie sa tina cont atunci cand isi alege masina in asa fel incat sa fie sigur ca face cea mai buna alegere? RCA Ieftin pune la dispozitia soferilor interesati un infografic cu sfaturi referitoare la cum trebuie aleasa masina second hand.

    De ce criterii trebuie sa tii cont inainte de a-ti cumpara masina second hand?

    1.    Actele masinii sunt foarte importante. Asa ca, inainte de toate, asigura-te ca acestea sunt reale. Atunci cand nu exista acte sau acestea par falsificate, sunt destul de mari sansele ca masina sa fie furata si cu siguranta nu vrei sa o cumperi si sa ai probleme ulterior.

    2.    Motorul masinii trebuie sa fie rece inainte sa i se faca proba de pornire. Este important ca acesta sa fie rece sa porneasca fara acceleratie.

    3.    Sasiul masinii trebuie verificat cu atentie. In cazul in care acesta a fost afectat sau exista semne ca a fost modificat, trebuie sa le luati in calcul.

    De ce alte criterii trebuie sa tina cont un sofer in momentul in care vrea sa isi cumpere o masina second – hand? Afla mai multe detalii din infograficul RCA ieftin.

    Vizualizari: 27658
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »