rss

Ce model de mașină electrică să alegi în funcție de nevoile tale zilnice

  1. 19/10/2022
    Vezi toate fotografiile (1)

    Îți dorești să achiziționezi o mașină electrică, dar nu știi ce model ți s-ar potrivi? Evident, aspectul este important, însă acesta trebuie să fie dublat de caracteristicile mașinii. Un automobil cu adevărat util trebuie să vină în întâmpinarea nevoilor tale de zi cu zi și să îți simplifice viața. Descoperă în continuare ce model de mașină ți se potrivește cel mai bine, în funcție de necesitățile tale.
    Mașina electrică perfectă pentru un stil de viață activ
    Străbați zilnic străzile orașului pentru a ajunge la birou, la cumpărături și la sală? Îți petreci serile ieșind cu prietenii, iar în weekend te relaxezi cu o plimbare în natură? Ai nevoie de o mașină compactă și dinamică, pe care să o parchezi ușor și cu ajutorul căreia să te strecori fără probleme chiar și pe străduțele înguste.
    Poți alege un Opel electric precum Corsa-e, o mașină electrică de mici dimensiuni, cu un motor electric puternic. Datorită autonomiei de până la 352 kilometri, te poți baza pe acest automobil nu doar în oraș, ci și în vacanțe sau în escapadele de weekend. Corsa-e este o mașină silențioasă și sigură, la volanul căreia poți să uiți de stresul din trafic. Din punct de vedere al alimentării, poate fi încărcată până la 80% în doar 30 de minute. În ceea ce privește confortul, te vei bucura să afli că interiorul e foarte spațios, chiar dacă vorbim de o mașină de dimensiuni reduse. Un alt avantaj al acestui tip de automobil este posibilitatea de a selecta modul de condus, având la dispoziție 3 variante: modul Sport, pentru o experiență de conducere incitantă, cu o accelerare sport și o calibrare dinamică, modul Eco, ce te ajută să maximizezi autonomia și modul Normal, care echilibrează eficiența și performanța.
    Mașina electrică potrivită pentru întreaga familie
    Când ai o familie numeroasă, spațiul și siguranța trebuie să fie prioritare în alegerea mașinii. Ai nevoie de un automobil în care să încapă toți membrii familiei, eventual și animalele de companie. În plus, dacă obișnuiți să plecați în vacanțe cu mașina, este necesar ca varianta aleasă să vă ofere tuturor suficient confort. Gândește-te la un drum de câteva ore alături de cei dragi: nu-i așa că îți dorești ca toată lumea să se bucure de călătorie? În ziua de astăzi, este mai simplu ca oricând să îmbini siguranța și confortul unei mașini de familie cu sustenabilitatea unui automobil electric. 
    Ca mașină electrică de familie, îți sugerăm să te bazezi pe Combo-e Life. Este un automobil disponibil în varianta de 5 sau 7 locuri, ideal pentru a oferi spațiu și confort întregii familii. Pentru momentele în care ai nevoie să transporți obiecte voluminoase, scaunele glisante din al treilea rând pot fi îndepărtate foarte simplu. Autonomia electrică este de până la 280 de kilometri, deci poți conta pe Combo-e Life și în plimbările lungi. Din punct de vedere al siguranței, mașina îți va proteja familia datorită sistemelor de asistență a șoferului.
    Mașina electrică potrivită pentru oraș și pentru aventură
    Ai nevoie de stabilitate și forță pentru excursiile în natură, când traseul este plin de provocări, însă vrei să poți șofa cât mai simplu și în oraș? Dacă vrei să te bazezi pe o mașină puternică, dar în același timp dinamică, un crossover sau un SUV reprezintă o alegere potrivită. Un astfel de automobil combină aspectul și puterea SUV-ului cu agilitatea mașinilor de oraș. Iar pentru că în excursii este foarte important să ai suficientă mobilitate, mașina electrică trebuie să aibă și o autonomie generoasă. 
    Opel Mokka-e este un automobil perfect atât pentru o viață activă în mediul urban, cât și pentru excursii pline de aventură. Compact, agil și rapid, acest model se adaptează oricărui tip de drum, fiind totodată potrivit pentru traficul din oraș. Autonomia electrică este una excelentă, de până la 322 kilometri, ceea ce înseamnă că nu trebuie să îți faci griji când pleci în călătorii mai lungi. În funcție de drum și de preferințele tale, poți alege modul de condus, având la dispoziție modurile Eco, Sport și Normal. Din punct de vedere al interiorului, Opel Mokka-e este un automobil ce ofera șoferului și pasagerilor un confort avansat. Scaunele Opel Mokka-e au formă ergonomică, permițându-ți să te bucuri de confortul necesar, indiferent de lungimea traseului. Pentru un plus de vizibilitate și control, panoul digital îți oferă informații clare pe tot parcursul drumului.
    Mașinile electrice sunt ideale din punct de vedere al eficienței și oferă posibilitatea de a conduce fără emisii, protejând astfel mediul și reducând poluarea din trafic. Având în vedere faptul că autonomia acestor mașini este una tot mai mare, iar numărul stațiilor de încărcare la nivel național a crescut constant în ultimii ani, nu ai de ce să îți faci griji cu privire la alimentare. Tot ce ai de făcut este să alegi automobilul electric ce se potrivește cu adevărat nevoilor tale zilnice, pentru ca viața ta să devină mai simplă și mai frumoasă.

    Vizualizari: 1187