rss

Ce mai fac Hamilton si Briatore

  1. 20/05/2008
  2. Tags: Flavio Briatore, Lewis Hamilton
    Vezi toate fotografiile (5)
    Toti muritorii de rand ne intrebam cam ce fac personalitatile din Formula 1 in timpul liber. Nu stim ce fac toti, dar am reusit sa aflam ce au mai facut Lewis Hamilton si Flavio Briatore, cu ocazia prezentei in Monaco pentru Marele Premiu ce se va disputa aici pe 25 mai.

    Ei bine, Lewis Hamilton n-o duce rau deloc, pentru ca, stiti cum e, odata cu celebritatea vin si femeile. Iar dupa ce s-a despartit de Jodia Ma, cu care a avut o relatie de patru ani, la usa britanicului fetele au facut coada: Sarah Ojjeh, fiica boss-ului McLaren Monsour Ojjeh, Cimre Mirel, finalista Miss Turcia, top-modelul Naomi Campbell, cantareata Nicole Sherzinger de la Pussycat Dolls si Danni Minogue. Aflat la Monte Carlo, Hamilton a fost invitat de George Lucas la Festivalul Filmului de la Cannes, la premiera ultimei pelicule din seria Indiana Jones.

    Pilotul in varsta de 23 de ani si-a facut aparitia la bratul Vivianei Burkhardt, Miss Grenada si participanta in concursul Miss World. Nu stim, insa, daca aceasta va ramane alaturi de Hamilton si la cursa, pentru ca pilotul si-a dat intalnire acolo cu Danii Minogue. Iata ca, incet dar sigur, Lewis Hamilton intra in atmosfera Marelui Circ...

    Despre cuceririle lui Flavio Briatore de-a lungul existeneti sale este inutil sa mai vorbim. Ma intreb doar ce o fi fost in mintea italianului cand l-a vazut pe mult mai tanarul Hamilton "combinat" cu fosta sa logodnica, Naomi Campbell... Nu cred ca i-a picat prea bine. In orice caz, boss-ul Renault F1 a trecut peste acest fapt si si-a vazut de viata sa agitata. S-a gandit ca daca Naomi poate sa iasa cu un pusti de 23 de ani, ea ascunzandu-si cu grija cei aproape 40 de ani, atunci si el poate sa o aduca pe yacht-ul proprietate personala pe cantareata pop britanica Lily Allen, de, ati ghicit, 23 de ani!

    Bine, in urma cu o saptamana cantareata a fost fotografiata in prezenta altor doi barbati, dar ce mai conteaza? Cert este ca Lily a comis-o din nou: a sarit iar topples in apa, de data aceasta de pe barcuta lui Briatore. Puternic alcoolizata, sustine lumea rea care a vazut-o. Se pare ca asta este distractia ei numarul 1.
    Vizualizari: 990