rss

Ce cauta soferii romani in concediu

  1. 10/08/2012
  2. Tags: aplicatie, auto.ro, smarphone
    Vezi toate fotografiile (5)

    Soferii romani plecati in concediu prin tara apeleaza la aplicatiile de mobil pentru a gasi benzinarii in zona de proximitate, acesta fiind cel mai accesat  serviciu din domeniul auto, conform Auto.ro.

    Daca la inceputul sezonului estival soferii romani cautau, intr-o mare masura, service-uri auto, statii ITP si vulcanizari, prin intermediul aplicatiei Auto.ro pentru smartphone, din dorinta de a-si pregati masina de drum, odata cu inceperea perioadei de concedii, cu reviziile tehnice la zi, cel mai cautat serviciu auto au fost bezinariile.

    Cele mai accesate statii de alimentare cu carburant au fost cele situate in zona litoralului.


    In timp ce la malul marii benzinariile sunt cele mai accesate servicii auto, la munte cele mai populare sunt taxi-urile si parcarile. Conducatorii auto acceseaza serviciile auto de care au nevoie direct din telefonul mobil, avand acces si la localizarea acestora pe harta.

    Principalele servicii auto accesate de peste 100.000 de posesori de telefoane mobile sunt: benzinarii, spalatorii, taxi, vulcanizari, service-uri si parcari.


    Aplicatia Auto.ro pentru smartphone

    Echipa Auto.ro a dezvoltat o aplicatie unica in Romania ce ofera servicii utile oricarui conducator auto, atat pentru terminale care functioneaza cu iOS, cat si pentru device-urile cu Android.

    Aplicatia Auto.ro s-a pozitionat drept solutia ideala care vine in sprijinul soferilor romani. Este o aplicatie utila, apreciata si prezenta in topuri, fiind prima aplicatie din Romania care ofera soferilor localizarea pe harta a celor mai apropiate servicii auto de locul in care se afla.

    La patru luni de la lansare, aplicatia dezvoltata de Auto.ro se afla in preferintele romanilor privind aplicatiile gratuite atat pentru iOS, inregistrand in Apple Store peste 55.000 download-uri si 540 review-uri, cat si pentru versiunea Android unde s-au inregistrat in Google Play peste 60.000 download-uri si 250 review-uri pozitive.

    Vizualizari: 4290