rss

Cat ai plati pe un Volvo C30?

  1. 01/04/2007
  2. Tags: Volvo C30
    Vezi toate fotografiile (1)
    Constructorul suedez a devenit atat de interesat de parerea clientilor americani vizavi de noua sa masina de clasa compacta, incat ii lasa nu numai sa isi configureze masina prin intermediul site-ului dedicat modelului, ci sa si stabileasca un pret al acesteia.

    Interesant este insa si faptul ca pretul fluctueaza la fiecare vizita.

    Acest lucru a fost semnalat de un site auto de prestigiu care a notat un pret de 24.970 de $ pentru un model de baza si unul de 28.270 de $ pentru unul full-option la o anumita data, pentru ca, sase zile mai tarziu, sa constate ca cele doua cifre coborasera la 21.565 de $, respectiv 24.415 de $.

    Motivul pentru care Volvo a recurs la aceasta strategie este destul de logic, nordicii nedorind sase arunce cu capul inainte pe cea mai mare piata auto a lumii cu un model destul de diferit de cele cu care erau obisnuiti clientii din aceasta parte a lumii.

    Totul este ca tactica sa dea roade in directia dorita si sa nu se intoarca asupra lui Volvo, pe masura ce consumatorii pot deveni derutati de incadrarea hatch-ului suedez in segmentul sau.
    Vizualizari: 959