rss

Castagna il prezinta pe Aznom la Top Marques Monaco

  1. 23/04/2007
  2. Tags: Aznom, Castagna
    Vezi toate fotografiile (2)
    Desi pentru jumatate din planeta acest nume va fi imposibil de pronuntat, carosierul milanez Castagna nu va da probabil doi bani pe asta, fiind mult mai interesat de miliardarii ce se vor foi pe langa noul sau supercar, Aznom.

    Construit pe baza unui Chevy Corvette Z06, bolidul este chiar mai rapid decat lasa designul sa se vada.

    Totusi, cele mai multe puncte ii vor fi acordate la impresia artistica, italienii dovedindu-si din nou maiestria in sculpturi metalice.

    Desenat de un atelier infiintat in 1849, a carui perioada de glorie a fost atinsa in timpul Erei Jazz, Aznom are o caroserie din fibra de carbon definita de o linie de contur extrem de fina, tinuta in opozitie de forta bruta a celor patru bosaje uriase, ce evoca in partea frontala designul primelor modele Corvette.

    Materialul usor din care este realizata ii permite masinii sa cantareasca doar 1.395 kg, ceea ce inseamna ca, chiar si cu motorul de serie, ea ar fi capabil de performante dinamice uimitoare.

    Numai ca nici V8-ul de 7 litri nu mai e ce a fost: sunt 700 CP in loc de 505, iar cuplul poate scoate Titanicul de pe fundul Atlanticului cu cei 950 Nm ai sai.

    Ceea ce se traduce printr-o acceleratie 0-100 km/h in doar 3,4 secunde si o viteza maxima de 350 km/h – mai rapid decat orice masina cu sange american si configuratie cu motor fata/tractiune spate.
    Vizualizari: 940
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »