rss

Campionul Romaniei la snowboard, sponsorizat de Brady Auto Center

  1. 09/03/2009
  2. Tags: Brady Auto Center, snowboard
    Vezi toate fotografiile (4)

    In sezonul de iarna 2008/2009, dealerul Brady Auto Center a fost sponsorul snowboarderului roman Adrian Teodorescu, singurul sportiv roman participant la etapa de Cupa Mondiala din Olanda 2008 si component al echipei Romaniei la Campionatul Mondial de snowboard 2009 din Coreea de Sud.

    Adrian Teodorescu a obtinut cele mai bune rezultate ale snowboardului romanesc in competitiile organizate de Federatia Internationala de Schi (FIS) la seniori. Cea mai recenta performanta a lui Teodorescu este ocuparea locului al treilea pe podiumul Campionatului National de Snowboard al Bulgariei, desfasurat in luna februarie, la Bansko.

    In ultimii opt ani, campionul Adrian Teodorescu a participat cu succes la patru editii a Campionatelor Mondiale si 68 de curse Europe Cup si FIS Race.

    Adi Teodorescu apreciaza sponsorizarea dealerului Skoda, Brady Auto Center, ca fiind un real sprijin pentru un sport inovator cum este snowboardul in Romania. "Datorita acestei sponsorizari, echipa Romaniei va avea in 2009 doi participanti la Cupa Mondiala. Sper ca aceasta initiativa va atrage atat simpatia fanilor sporturilor de iarna, cat si implicarea altor sponsori", a declarat snowboarderul.

    Vizualizari: 1354