rss

Calin Popescu Tariceanu s-a intalnit cu reprezentantii Ford

  1. 17/02/2007
  2. Tags: Calin Popescu Tariceanu, Daewoo, Ford
    Vezi toate fotografiile (1)
    Premierul Calin Popescu Tariceanu s-a intalnit, vineri 16 februarie 2007, la Palatul Victoria, cu reprezentantii conducerii companiei Ford.

    Cu acest prilej, el i-a asigurat pe oficialii companiei americane ca privatizarea Daewoo Automobile Craiova este o prioritate pentru Guvern si ca Executivul doreste ca procesul de privatizare sa fie derulat rapid si transparent.

    Statul roman va vinde tot portofoliul de actiuni pe care il detine la Daewoo Craiova (72,4% din titluri).

    Anuntul preliminar de privatizare urmeaza sa fie lansat cel mai tarziu in prima saptamana a lunii viitoare, iar Premierul vrea sa fie permanent informat cu privire la modul in care decurge acest proces, solicitand Comisiei de Privatizare un raport saptamanal.

    Procesul de privatizare a Daewoo Craiova este coordonat de o comisie avandu-i ca membri pe ministrul Finantelor Publice Sebastian Vladescu, in calitate de presedinte, ministrul Economiei si Comertului Varujan Vosganian, ministrul Transporturilor Radu Berceanu, ministrul Muncii Gheorghe Barbu, presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Teodor Atanasiu, vicepresedintele AVAS Laszlo Gyerko si consilierul de stat in Cancelaria Premierului, Razvan Orasanu.
    Vizualizari: 1240