rss

Calatorii in stil: Cayenne Platinum Edition

  1. 13/02/2022
    Vezi toate fotografiile (2)

    Porsche lanseaza o noua editie Platinum pentru o selectie dintre modelele Cayenne. Aceasta editie speciala a SUV-ului se caracterizeaza prin elemente de design coordonat, exclusiviste, intr-un finisaj cu vopsea satinata Platinum, precum si prin echipamente standard suplimentare. Rezultatul este un aspect stilat si un pret atractiv. Sunt disponibile editiile Platinum ale modelelor Cayenne, Cayenne E-Hybrid si Cayenne S, precum si variantele Coupe respective.
    Aspectul rafinat si exclusivist al editiei Cayenne Platinum este caracterizat de numeroase detalii specifice modelului in finisare Platinum satinat. incrustatiile din lamele prizelor de aer din fata, inscriptia Porsche integrata in banda de lumini cu LED-uri din spate, denumirea modelului si jantele standard de 21 de inci RS Spyder Design, care sunt rezervate exclusiv editiei Platinum, sunt toate vopsite in aceasta culoare. tevile de esapament sport si ornamentele geamurilor laterale in negru subliniaza si mai mult aspectul sportiv si elegant al seriei speciale. Culorile solide asortate in alb si negru sunt disponibile in finisaje cu vopsea metalizata Jet Black, Carrara White, Mahogany, Moonlight Blue si culoarea speciala Crayon.
    In interiorul cu design elegant, centurile de siguranta Crayon si pragurile din aluminiu periat cu sigla „Platinum Edition” adauga o nota speciala, la fel ca pachetul interior din aluminiu texturat si ornamentele argintii.
    Editia Cayenne Platinum vine, standard, cu echipare extinsa. Aceasta include faruri cu LED, inclusiv Porsche Dynamic Light System (PDLS), sistemul panoramic de plafon, geamuri care asigura confidentialitatea, sistem de sunet surround Bose, iluminare ambientala, scaune sport din piele cu reglaje pe opt directii, emblema Porsche pe tetiere fata si spate si ceas analogic pe tabloul de bord. Porsche Exclusive Manufaktur ofera, de asemenea, o gama larga de optiuni rafinate pentru interior si exterior – de la modificari selective la modificari ample.
    Editia Platinum a Cayenne este disponibila pentru comanda acum, iar livrarile incep in mai 2022. Preturile cu TVA incep de la 92.453,48 euro pentru Cayenne de 250 kW (340 CP), 106.172,99 euro pentru Cayenne E-Hybrid cu putere de 340 kW (462 CP) si 109.364,57 euro pentru Cayenne S de 324 kW (440 CP).

    Vizualizari: 569