rss

Calatorie cu BMW i7 pana la summitul G7 de la Schloss Elmau

  1. 31/07/2022
    Vezi toate fotografiile (1)

    Sefii de stat si de guvern din cele mai importante tari industrializate ale lumii s-au reunit la Schloss Elmau, in Bavaria Superioara, in perioada 26-28 iunie 2022, pentru cel mai recent summit G7. BMW Group a oferit un serviciu shuttle pentru eveniment, care a fost initiat de guvernul german. Pe langa cele mai recente modele de serie, flota shuttle a prezentat si trei exemplare ale noului BMW i7 xDrive60, care a fost dezvaluit cu doar cateva saptamani in urma. Prezenta BMW i7 in flota le-a oferit demnitarilor prezenti oportunitatea de a experimenta confortul imens de condus si atmosfera futurista a sedanului electric cu cinci luni inainte de lansarea sa globala. Un automobil high-security bazat pe noul BMW Seria 7 va fi adaugat in portofoliu pe parcursul anului 2023. Automobilele de protectie ale BMW Group sunt adaptate persoanelor care necesita protectie speciala, iar exemplarele cu un sistem de propulsie electric vor fi disponibile acum pentru prima data.
    De peste 40 de ani, BMW Group a acumulat competenta si experienta exceptionale in dezvoltarea si fabricarea de automobile concepute special pentru cerintele specifice ale autoritatilor si ale reprezentantilor publici. "Vom continua aceasta traditie in 2023 cu un automobil high-security care combina talentul dinamic, confortul de rulare si confortul interior ale noului BMW Seria 7 cu un concept de protectie integrat, unic in acest segment", declara Oliver Zipse, presedintele Consiliului de Administratie al BMW AG. "Si vom introduce, de asemenea, pentru prima data un automobil high-security electric - fara vreun compromis cand vine vorba de standardul de protectie pentru clientii nostri. Se va baza pe BMW i7, demonstrand cum dezvoltarea durabila si securitatea pot merge mana in mana."
    Arhitectura de automobil a noii game Seria 7 a fost conceputa inca de la inceput atat pentru motoarele termice, cat si pentru sistemele de propulsie electrificate. Procesul de dezvoltare a productiei pentru sedanul de lux a luat deja in considerare conceptul nou si inovator de protectie al automobilului high-security de generatie urmatoare.
    Acest concept de securitate integrat, impreuna cu procesul de "productie artizanala" de la uzina BMW Group din Dingolfing, asigura ca varianta electrica a noului automobil high-security se lauda si cu o combinatie de neegalat de protectie, echilibru si siguranta, spatiu si dezvoltare durabila. "Noul BMW i7 reuneste o experienta unica de condus electric, cu cel mai avansat pachet de tehnologii de oriunde in industrie", spune Frank Weber, membru al Consiliului de Administratie al BMW AG, responsabil pentru dezvoltare. "Asadar, utilizarea acestui produs high-tech ca platforma pentru un automobil high-security de inalta clasa ni s-a parut lucrul evident de facut."
    BMW Group a prezentat la evenimentul IAA Mobility 2021 un concept de automobil care demonstreaza compatibilitatea nivelurilor crescute de protectie si mobilitatea durabila. BMW Concept iX5 Hydrogen Protection VR6 a fost echipat cu un sistem de propulsie cu pile de combustie cu hidrogen, ceea ce il face primul concept pentru un automobil high-security de la un producator de automobile la scara larga din intreaga lume care ofera zero emisii in esapament si protectie certificata VR6.

    Vizualizari: 1095