rss

Cadillac Escalade EXT, cea mai furata masina

  1. 25/04/2007
  2. Tags: Cadillac, Cea mai furata masina, Escalade EXT
    Vezi toate fotografiile (2)
    In ciuda faptului ca unele masini de lux sunt foarte rare si ca sunt echipate cu cele mai sofisticate sisteme de securitate, ele sunt, in continuare, foarte cautate de hoti.

    Un organism american, US Highway Loss Data Institute (HLDI), a facut de curand un top in acest sens, care a relevat faptul ca cea mai furata masina de peste Ocean este Cadillac Escalade EXT.

    HLDI alcatuieste clasamentul in functie de numarul de furturi efective, dar si in functie de sumele de bani platite de societatile de asigurari.

    O masina care are un scor de sub 100 in acest clasament este considerata ca fiind una ce inregistreaza un numar mediu de furturi, iar proprietarii celor care puncteaza peste o suta ar trebui sa fie ingrijorati.

    Cele mai furate sase masini din sapte inregistreaza scoruri cuprinse intre 209 si 431, iar EXT-ul este lider detasat cu un incredibil punctaj de 1.728.

    Asta se explica nu numai prin numarul foarte mare de furturi, dar si prin platile substantiale pe care asiguratorii le fac catre pagubiti.

    Conform unui studiu separat, in Statele Unite o masina este furata la fiecare 25,5 secunde, iar pagubele anuale se ridica la incredibila suma de 8,6 miliarde de dolari.
    Vizualizari: 1231