rss

Cadillac, Corvette si Hummer vin oficial in Romania

  1. 22/08/2007
  2. Tags: Cadillac, Corvette, Hummer
    Vezi toate fotografiile (1)
    Compania olandeza Kroymans, desemnata de General Motors drept importator general al produselor Cadillac, Corvette si Hummer in Europa, isi va deschide o reprezentanta si in Romania la sfarsitul acestui an sau cel mai tarziu in debutul anului viitor.

    In acest moment, Kroymans controleaza 60 de dealership-uri si puncte de service pentru Saab, Opel, Jaguar, Ferrari, Maserati si Ford, precum si 140 de distribuitori ai lui Chevrolet si Corvette.

    In curand, Kroymans va mai deschide inca 25 de centre europene apartinand celebrului lant Cadillac&Corvette Experience Centers, ce vor mari considerabil cifra de afaceri actuala a grupului olandez, cifrata la aproximativ 1,2 miliarde de euro.

    Revenind la situatia din Romania, sa mai spunem ca, chiar si fara un importator oficial prezent pe piata, piata auto a tarii noastre a absorbit zece modele Cadillac pana in iulie acest an si opt anul trecut; totusi, situatia celorlalte doua marci este sensibil mai slaba: doua masini atat pentru Corvette, cat si pentru Hummer.

    Toate vor fi prezente insa prezente oficial la editia de anul acesta a SIAB-ului, o veste care, probabil, va multumi patronii si fotbalistii din intreaga tara...
    Vizualizari: 2481