rss

Cadillac are un nou director de design

  1. 20/08/2007
  2. Tags: Cadillac, Clay Dean
    Vezi toate fotografiile (1)
    Clay Dean este noul director de design al marcii de lux americane, el primind misiunea de a nasi liniile catorva modele Caddy programate a fi lansate in urmatorii ani.

    Dean lucreaza la GM din 1988 si a ocupat functia de director de design pentru masini mici si medii timp de trei ani, timp in care a proiectat trei noi arhitecturi si a ajutat la definitivarea formelor lui Pontiac Solstice si Saturn Sky, dar si ale lui Chevy Cobalt, HHR si Malibu.

    Totusi, in ciuda faptului ca nu se pune problema experientei lucrului cu o marca a numarului doi mondial, ramane de vazut cum va putea fi ea folosita la crearea unor produse premium competitive, mai ales ca “fiul” rasfatat al lui GM, Cadillac, nu are inca o pozitie pe piata foarte stabila si nici vanzarile nu sunt un exemplu pentru constanta.

    Mai mult, in noul sau rol, Dean va trebui sa faca ordine intr-o echipa imensa designeri, urmand a fi direct raspunzator de caroseriile si interioarele a doua noi modele – un nou sedan entry-level si, poate, un crossover – ce vor avea misiunea sa-i aduca volume lui Caddy.
    Vizualizari: 848