rss

Cabrio, coupe si MPV in gama viitorului Polo

  1. 25/07/2007
  2. Tags: Cabrio, Coupe, MPV, Polo, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (1)
    Volkswagen va fi ultimul constuctor european care-si va lansa reprezentantul de clasa mica conform noii acceptiuni a segmentului si asta ne face sa credem ca nemtii vor rade mai bine, mai ales ca se zvoneste ca Polo va avea o multime de versiuni de caroserie.

    Programat pentru 2009, noul model VW va fi indreptat catre o multime de categorii de consumatori, care vor putea alege dintre un hatch obisnuit (in trei si cinci usi), un cabrio, un coupe si un MPV.

    Competitor pentru orice masina plasata ca dimensiuni intre Ford Fiesta si FIAT Idea, Polo (si versiunile sale) vor arunca in lupta cele mai noi tehnologii ale grupului din Wolfsburg, din arsenal nelipsind cutiile de viteze cu dublu-ambreiaj si motoarele turbo cu injectie directa.

    In gama rezervata propulsoarelor consumatoare de benzina, totul va incepe cu un motor de 1,2 litri de 64 CP si se va termina cu un agregat TSI de 170 CP, rezervat pentru Polo GTi; de partea cealalta, fanii diesel vor putea alege dintre trei versiuni de motorizare, cea mai slaba de 69 CP si cea mai puternica de 105 CP.

    La toate acestea, VW planuieste sa adauge si o propulsie hibrida, ce va utiliza franarea regenerativa si alte metode specifice pentru reciclarea energiei si, evident, reducerea consumului de combustibil si a nivelului noxelor.
    Vizualizari: 1112
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »