rss

C-Klasse CK35 de la Carlsson

  1. 31/03/2007
  2. Tags: Mercedes c-klasse ck35
    Vezi toate fotografiile (2)
    Lorinser a fost primul, Brabus a plusat imediat dupa, dar Carlsson e convins ca cine rade la urma rade mai bine.

    Ne referim, desigur, la programele de tuning pregatite de cei trei pentru cel mai nou Mercedes, C-Klasse.

    Asadar ultimul intrat in aceasta cursa a inarmarilor este Carlsson, tunerul din Merzig alegand sa modifice cea mai performanta versiune aflata momentan in gama limuzinei de clasa medie Mercedes, cea echipata cu motorul V6 de 3,5 litri.

    Desi nu la fel de puternic precum adversarul din Bottrop, motorul modificat de Carlsson atinge totusi pe CK35 295 CP si 385 Nm, dar chiar mai important decat cresterea de 23 CP si 35 Nm este faptul ca acest motor a fost „calit” in conditii similare celei unei curse de anduranta pe circuitele de viteza, tunerul german fiind cunoscut drept un competitor de succes in competitia VLN Long Distance Trophy.

    Ca urmare, nu aveti motiv sa va temeti de fiabiliatea modificarilor aduse motorului, chiar daca aveti de gand sa castigati curse cu el. Iar acest lucru este perfect realizabil, date fiind performantele masinii: 0-100 km/h in sase secunde si 270 km/h viteza maxima.

    In plus, putem spune ca acesta este cel mai reusit tuning din punct de vedere vizual de pana acum. Spoilerul fata superb scupltat, difuzorul spate, sistemul de evacuare cu patru tevi de esapament ovale, pragurile evazate, eleronul discret de pe portbagaj si mai ales minunatele jante argintii de 19 inch, cu 11 spite, confera masinii o stralucire aparte si o eleganta greu de egalat de catre ceilalti tuneri.

    La o adica, aceasta ar putea fi si cartea castigatoare a lui Carlsson.
    Vizualizari: 981