rss

C-Klasse break e aproape gata

  1. 25/02/2007
  2. Tags: Break, C-Klasse, Mercedes
    Vezi toate fotografiile (1)
    Aceasta este o fotografie care surprinde cea mai importanta zona a caroseriei viitorului combi Mercedes: un spate care tradeaza existenta unui portbagaj in care vor intra probabil toate valizele din casa, plus rottweiler-ul.

    Aflat deja in teste „la rece” pe langa Cercul Polar de Nord, noul C-Klasse T-Modell va fi prezentat in premiera mondiala la salonul auto de la Frankfurt, in aceasta toamna.

    In afara de acel portbagaj urias, prea multe noutati nu sunt fata de limuzina. Masina va avea la debut aceeasi gama de motorizari (motoare pe benzina cu patru si sase cilindri, cu puteri intre 150 si 272 CP, plus versiuni diesel cu aceleasi variante in ceea ce priveste numarul pistoanelor), va oferi posibilitatea optarii pentru sistemul de tractiune integrala 4Matic si va pune la dispozitie aceleasi niveluri de echipare.

    Ceva mai tarziu va aparea si versiunea de top, dotata cu o noua versiune a gigantului V8 de 6,2 litri, regasit deja sub capota a opt modele Mercedes.

    Asteptati-va asadar la 450 CP, transmisi catre rotile spate de cutia de viteze 7G-Tronic, dar si la un viitor C63 AMG 4Matic, gata sa provoace un mic cutremur la Ingolstadt.
    Vizualizari: 1023