rss

Buna ziua, acesta a fost Ferrari-ul dumneavoastra...

  1. 19/05/2008
  2. Tags: Incendiu
    Vezi toate fotografiile (1)

    Era o noua zi de munca din viata lui Martin Bullen, un tanar angajat al unui showroom Ferrari din Banstead, Surrey (Anglia), a carei misiune era sa duca la service un 599 GTB Fiorano. El nu avea cum sa prevada ce urma sa se intample...

    In drumul sau catre service, Bullen a oprit la un semafor, moment in care, ca din senin, masina a scos un zgomot ciudat dupa care brusc a luat foc, Martin reusind in ultimul moment sa se salveze. Sositi rapid la fata locului, pompierii au reusit sa stinga flacarile, insa bolidul a fost distrus in totalitate.

    Inca socat de cele intamplate, Bullen si-a sunat seful, Paul Jaconelli, patronul garajului Romans International, care comercializeaza supercar-uri in Marea Britanie. Din fericire, Jaconelli avea asigurare, astfel ca pagubele, in valoare de 250.000 de lire sterline (aproximativ 315.000 de euro) vor fi acoperite de firma de asigurari.

    "Martin m-a sunat si mi-a spus: . Speram sa fie doar o gluma proasta, insa am realizat rapid ca treaba era serioasa. L-am intrebat care este cauza, insa n-a stiut sa-mi spuna. Martin lucreaza la mine de cand avea 15 ani si este un baiat de toata isprava. Clar, nu este vina lui, asa ca nu ii voi pune in carca acest incident", a declarat Jaconelli.

    Ceea ce a produs incendiul nu se stie, insa din moment ce masina era dusa la service, este posibil ca tocmai defectiunea pentru care masina urma sa fie reparata ar putea fi intr-o oarecare masura si cauza distrugerii acestui Ferrari 599 GTB Fiorano.

    Vizualizari: 880
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »