rss

Bulgarii au ambulante Porsche Cayenne

  1. 31/03/2007
  2. Tags: Ambulanta, Cayenne, Porsche
    Vezi toate fotografiile (1)
    Renumita mai degraba pentru culturile de castraveti si antrenorii de fotbal cu probleme la mansarda, Bulgaria devine o tara din ce in ce mai fascinanta si cand vine vorba de masini.

    Este statul in care politia merge cu masini de lux confiscate de la mafioti, in care s-a gasit BMW-ul X5 furat de la David Beckham si in care ministerul sanatatii, si asa secatuit de fonduri, tocmai a facut un imprumut la Banca Mondiala pentru a achizitiona, tineti-va bine, 32 de Porsche Cayenne in vederea transformarii lor in ambulante.  

    Aparent, motivul invocat este acela ca apelurile de urgenta provenite din zonele rurale nu pot fi onorate din cauza drumurilor extrem de proaste pe care nu poate ajunge nici o masina, dar ne este greu sa nu ne inchipuim 32 de „conducatori iubiti” angajati in cadrul acestei institutii, extrem de indragostiti de escapade off-road de weekend cu masini de lux.

    Ministrul Radoslav Gaydarski a mentionat ca Porsche (in fotografie e o masina similara, dar din Rusia) a oferit cele mai mici preturi pentru a pune mana pe contract, dar nu numai noi ne gandim ca cu banii dati pe o asemenea masina se puteau efectua multe interventii chirurgicale dificile, evaluate altfel la mii de euro. 

    Pana la urma, o afacere „mortala”, nu?
    Vizualizari: 1098