rss

Buick LaCrosse: primul teaser

  1. 27/08/2008
  2. Tags: Buick, GM, Invicta, LaCrosse
    Vezi toate fotografiile (1)
     

    Deja spionat fara pic de camuflaj pe el, Buick LaCrosse ar fi trebuit sa devina de ceva vreme subiectul unei sesiuni de fotografii oficiale, insa GM se incapataneaza sa ne faca cunostinta cu ceea ce se anunta a fi versiunea de serie a spectaculosului concept Invicta.

    Pana la debutul oficial va trebui sa ne multumim cu un teaser, dar si cu cateva informatii de ultima ora.

    Construit pe aceeasi platforma tehnica care va deservi si fabricarii lui Opel Insignia sau viitorului Saab 9-5 – este vorba de Delta 2 –, LaCrosse va percuta sectorul premium al sedan-urilor medii din SUA cu o oferta ale carei principale puncte de atractie vor fi un design plin de sex-appeal, o componenta tehnica moderna si eficienta si, speram noi, un pret sensibil mai mic decat al contracandidatilor europeni.

    De primele doua chiar nu ne indoim, dat fiind faptul ca guru Bob Lutz ne-a asigurat in ceea ce priveste asemanarea dintre LaCrosse si Invicta, iar motorul de 3,6 de pe Traverse, un V6 de ultima generatie, pare suficient de capabil cu cei 286 CP si 345 Nm ai sai.

    Cat priveste pretul, e posibil sa existe diferente insemnate intre masinile construite la uzina GM din Fairfax, Kansas si cele fabricate in China, impreuna cu partenerul Shanghai Auto.

    Mai mult, clientii din tara Marelui Zid vor putea achizitiona si un model entry-level indisponibil pentru inceput in State, propulsat de un motor cu patru cilindri nou-nout cu 250 CP si 298 Nm. Cine a spus ca globalizarea nu e buna?

    Vizualizari: 1095