rss

Bugatti Veyron de la Mansory

  1. 20/12/2008
  2. Tags: Bugatti, Mansory, Veyron, Vincero
    Vezi toate fotografiile (6)

    Bugatti Veyron se va construi in doar 300 de exemplare (poate chiar ceva mai multe daca se vor hotari sa faca si versiunea “hypersportGT), insa asta nu inseamna ca monstruosul bolid francez duce lipsa de variatiuni pe aceeasi tema.

    De la startul vanzarilor am avut vreo cinci editii speciale (printre care si decapotabila Grand Sport), iar acum lor li se alatura cea de-a sasea – Vincero, semnata de Mansory.

    Mansory este unul dintre cei mai “curajosi” tuneri de pe planeta, atribuindu-si misiuni extrem de dificile privind personalizarea unor masini de care nu prea se atinge nimeni: Rolls Royce Phantom si Drophead Coupe, Aston Martin DB9 sau Mercedes McLaren SLR.

    Ei bine, de-abia ce ne-am obisnuit sa privim cu ochi buni un, spre exemplu, Phantom cu jante de 24 de inch mai infricosator decat Castelul Bran intr-o noapte cu luna plina (am numit aici senzationalul Conquistador), ca Mansory recidiveaza cu un Veyron misterios, vandut de dealer-ul de masini exotice Prestige Cars din Emiratele Arabe Unite drept “unul dintre cele doar trei modele construite”.

    Cu exceptia numelui, Vincero, nu se stie mai nimic despre acest Veyron, desi fotografiile ne permit sa observam o capota frontala din fibra de carbon “natur”, patru jante negre cu design unic si un habitaclu abundent de piele alba si neagra, a carei dominatie este sparta ici si colo de insertii din fibra de carbon.

    Parere personala? Pentru prima data, Veyron arata bine.

    Vizualizari: 1137