rss

Bugatti Galibier de serie s-ar putea numi Royale

  1. 23/06/2011
  2. Tags: Bugatti, galibier, Royale
    Vezi toate fotografiile (1)

    Modelul de serie al exclusivistului concept Bugatti Galibier ar putea fi numit Royale, dupa unul din cele mai cunoscute nume din istoria automobilismului. Sedanul de lux ar putea fi produs in numar de 3.000 de exemplare pentru o perioada de sase ani, iar debutul oficial ar putea avea loc in cursul anului curent.

    Viitorul Bugatti Royale va fi animat de acelasi motor W16 de 8 litri, care echipeaza supercarul Veyron. Diferenta consta in prezenta a doua sisteme turbo, care vor asigura o putere totala de 850 cai, si nu 1001 CP ca in cazul Veyron.

    Versiunea de productie ar putea avea aceeasi viteza maxima ca prototipul, ceea ce inseamna ca va atinge 350 km/h. Limuzina va beneficia de tractiune integrala si de o transmisie automata cu opt trepte.

    Casa auto a grabit momentul lansarii, initial stabilit pentru perioada 2013-2014, pentru a acoperi golul lasat de Veyron, care va mai fi produs pana la sfarsitul anului 2011.

    Pentru cei interesati, Royale, daca acesta ii va fi numele, va putea fi achizitionat contra unei sume ce depaseste 1 milionul de euro.

    Vizualizari: 2069