rss

Bucharest City Challenge 2008

  1. 08/07/2008
  2. Tags: Bucharest city challenge
    Vezi toate fotografiile (8)
    Cea de-a doua editie a Bucharest City Challenge se va desfasura in perioada 22-24 august 2008, pe acelasi traseu ca si anul trecut, in jurul Palatului Parlamentului. Amenajarea circuitului va debuta la 28 iulie, insa responsabilii promit ca circulatia in zona nu va fi afectata decat in faza terminala a lucrarilor.

    Circuitul stradal din inima Bucurestiului va avea o lungime de 3.115 kilometri, iar pasionatii vor putea urmari "pe viu" competitiile FIA GT 1 & 2, British Formula 3 si Dacia Logan Cup. Vor fi disponibile 40.000 de locuri in tribune si 500 in "VIP lounge". In premiera fata de editia precedenta, organizatorii vor amenaja o noua zona dedicata spectatorilor, "standing area", chiar in curtea Palatului Parlamentului, vizavi de boxele echipelor. De asemenea, o premiera o reprezinta si asa numita zona de entertainment pozitionata in Parcul Izvor, ca include expozitia Sport & Tuning Auto, un spatiu rezervat jocurilor si concursurilor, arena de concerte si, evident, cafenele si terase.

    Pe langa Bucharest City Challenge vor fi organizate diverse alte activitati pentru public. Prin programul "We're Looking For Drivers", desfasurat in premiera absoluta in Romania, pasionatii de automobilism au o sansa unica in viata: participarea in calitate de pilot profesionist intr-o competitie de anvergura in cadrul unui eveniment de talie mondiala.

    Odata cu acest eveniment va fi lansat Calendarul Bucharest City Challenge 2009, in care Laura Cosoi promoveaza locatiile de interes din Capitala tarii noastre. Pretul unui bilet la Bucharest City Challenge 2008 variaza intre 20 si 115 RON, iar in acest an tichetele sunt valabile doar pentru o zi de concurs.

    In 2007, prima editie a Bucharest City Challenge a fost urmarita in direct de catre 800 de milioane de telespectatori din 130 de tari, in timp ce 70.000 de oameni s-au perindat prin tribune de-a lungul evenimentului.

    Vizualizari: 899