rss

Brilliance da asaltul in SUA

  1. 23/04/2007
  2. Tags: Brilliance, BS6
    Vezi toate fotografiile (2)
    Brilliance este la ora actuala poate cel mai ambitios producator chinez si tine sa dovedeasca asta odata cu intrarea sa pe cea mai mare piata auto a lumii chiar de la finalul acestui an.

    Constructorul care deja vinde modelul BS4 in Europa planuieste sa trimita in Statele Unite limuzina de talie mare BS6 si un coupe despre care deocamdata nu se stie nimic concret.

    Si acesta nu este decat inceputul: in maximum trei ani de zile, chinezii vor sa trimita peste Atlantic inca doua modele, cel mai probabil o masina de clasa compacta si un SUV de talie medie.

    Totusi, ar fi cateva probleme.

    Una din ele ar tine de numele marcii, prea putin cunoscut de americani, astfel incat asiaticii ar putea recurge la o schimbare privind titulatura sub care vor fi cunoscute masinile.

    A doua problema, mult mai dificila, va tine de calitatea si fiablitatea produselor exportate in Lumea Noua, mai ales ca japonezii si coreenii deja s-au impus aici ca lideri din acest punct de vedere. Parteneriatul lui Brilliance cu BMW in China s-ar putea sa-i ajute in ceea ce priveste experienta comercializarilor masinilor premium, dar ramane de vazut cat va fi acesta un avantaj.

    In sfarsit, BS6 este foarte slab echipat standard in ceea ce priveste dotarile de siguranta, de pe aceasta lista lipsind airbag-urile laterale si cele din spate sau sistemele de tractiune si stabilitate.

    Sigur, motorul de doar 130 CP de origine Mitsubishi nu ii poate imprima sedanului viteze ametitoare, dar cand a fost asta o scuza pentru NHTSA?
    Vizualizari: 989