rss

Brilliance BS6 se face praf in testele de siguranta ADAC

  1. 22/06/2007
  2. Tags: ADAC, Brilliance BS6, EuroNCAP
    Vezi toate fotografiile (1)
    Institutul ADAC din Germania a dat publicitatii rezultatele crash testelor organizate pentru modelul chinezesc Brilliance BS6.
    Acestea, daca nu vezi poza testului, sunt ingrijoratoare, iar daca o pui poster in camera vei avea cosmaruri toata viata.

    Impactul semi-frontal, efectuat la o viteza de 64 km/h, pur si simplu a decimat caroseria evident insuficient ranforsata, punctajul final obtinut fiind de doar o stea!

    Conform raportului intocmit ulterior, pedalele s-au deplasat nu mai putin de 32 de cm spre interior, in timp ce volanul s-a rotit in lateral, facand airbag-ul total inutil.

    Mai mult, usa soferului n-a putut fi deschisa decat cu unelte specializate, ceea ce reduce si mai mult sansele de supravietuire a eventualelor victime.

    Importatorul german n-a fost, in mod evident, incantat de rezultate si a cerut repetarea testelor, dar chiar nu credem ca vom avea parte de rezultate mai bune.

    Ideea e ca este deja cel de-al doilea caz de acest gen (dupa Jianling Landwind, o replica de Isuzu ce a obtinut rezultate chiar mai proaste), ceea ce ar cam trebui sa ingrijoreze factorii care acorda omologarea acestor chinezarii monumentale...
    Vizualizari: 2570