rss

Brilliance BS2 vine la Beijing

  1. 28/03/2008
  2. Tags: Brilliance, Brilliance bs2
    Vezi toate fotografiile (4)
    Hatch-ul companiei chineze fusese prezentat intr-o forma pre-productie inca de la Salonul Auto de la Frankfurt editia 2007, insa, la acea vreme, nu se stia inca ce planuri are Brilliance cu ea. Acum, o serie de fotografii cu masina de serie au fost publicate pe Internet, semn ca ceea ce vor arata asiaticii la Salonul Auto de la Beijing va fi vazut in curand si in showroom-uri.
    De ce ne-ar interesa in mod deosebit BS2? Ei bine, potrivit olandezilor de la Autoweek, masina va fi vanduta si in Europa, echipata cu un motor diesel cu patru cilindri de 107 CP. Designul nu va impresiona pe nimeni, cu exceptia celor care s-au obisnuit ca firmele auto chineze sa dezamageasca in acest sens. Fata de modelul prezentat la salonul german diferentele sunt minime si se pot remarca cu precadere in partea frontala, acolo unde designul zonei inferioare a fost usor schimbat.
    Date fiind dimensiunile mici ale masinii si puterea motorului diesel, Brilliance BS2 ar trebui sa inregistreze un consum de combustibil foarte bun, insa asta nu inseamna ca europenii vor da buzna pentru a achizitiona una: la urma urmei, constructorii chinezi (inclusiv Brilliance) sunt stigmatizati de rezultatele catastrofale inregistrate la testele EuroNCAP.
    Vizualizari: 1028