rss

Bridgestone lanseaza la IAA 2018 produse si solutii de ultima generatie – eficienta, confort, durabilitate

  1. 09/08/2018
  2. Tags: Anvelope, Bridgestone, cauciucuri
    Vezi toate fotografiile (1)

    Fiind cea mai importantă companie de anvelope și produse din cauciuc din lume, Bridgestone se angajează să identifice și să rezolve provocările cu care se confruntă flotele în fiecare zi prin intermediul anvelopelor, tehnologiilor și serviciilor premium.

    Într-o afacere și într-o lume în proces continuu de transformare rapidă, Bridgestone deschide calea spre noi produse, tehnologii și soluții digitale care să răspundă nevoilor flotelor, producătorilor de echipamente originale (OEM) și clienților cheie pentru soluții sustenabile, durabile și eficiente, conturând în același timp și viitorul mobilității.
    La IAA 2018, Bridgestone va lansa în premieră noi oferte de ultimă oră care să completeze perfect gama premium de anvelope și soluții de mobilitate.

    Anvelope de ultimă generație și soluții pentru flote

    Flotele de astăzi au nevoie de produse și servicii eficiente, convenabile și durabile.
    Ediția IAA din acest an va vedea cum Bridgestone introduce noua sa generație de anvelope Ecopia pentru camioane și autobuze. Dezvoltată și testată în parteneriat cu clienții Bridgestone din întreaga Europa, noua gamă Ecopia va reduce costurile operaționale ale flotei pe tot parcursul anului, prin reducerea semnificativă a consumului de combustibil, prin beneficiile unice ale aderenței excelente pe suprafețele umede și prin kilometrajul realizat. La fel ca până acum, aceste noi anvelope sunt proiectate pentru „mai multe vieți” prin procesul de reșapare Bandag.
    De asemenea, Bridgestone va lansa în premieră la IAA o nouă soluție de întreținere pentru flote. Cu ajutorul tehnologiilor digitale, această funcție va oferi informații bazate pe măsurători flotelor, care să asigure optimizarea vehicului și să limiteze provocările comune ale activităților de zi cu zi.

    Noile interfețe aduc beneficii superioare flotelor și partenerilor

    Tot la ediția IAA din acest an, Bridgestone va anunța că, începând cu 2019, anvelopele pentru camioane și autobuze vor fi livrate cu un sistem electronic de etichetare RFID – identificare prin radiofrecvență.
    Tehnologia RFID va da plus valoare flotelor prin îmbunătățirea trasabilității carcaselor anvelopelor. În plus, acest sistem este mult mai eficient și mai precis pentru introducerea şi partajarea datelor. Clienții vor putea accesa în mod liber rapoartele rezultate, ceea ce va contribui, în cele din urmă, la creşterea afacerii și la optimizarea costului total de întreţinere.
    Tehnologia RFID va fi utilizată pe toate interfețele Bridgestone și va aduce plus valoare sistemelor actuale de gestionare a anvelopelor pentru flotele de vehicule comerciale, astăzi cunoscute ca „Total Tire Care”. Disponibilă la cei peste 2.100 de dealeri membri ai rețelei Bridgestone Partner, „Total Tire Care” garantează siguranță optimă și reduce costurile legate de întreținere, menţinând vehiculele în mişcare la eficiență maximă.

    Asumarea deplină a viitorului

    Aceste soluții recente sunt doar începutul, Bridgestone pregătind oameni pentru viitorul mobilității. Tendințele macroeconomice, cum ar fi schimbările climatice și digitalizarea, precum și influența crescândă a CASE (Connected, Autonomous, Shared and Electric) lucrează împreună pentru a lansa noi provocări.

    Experții Bridgestone lucrează în mod constant în spatele cortinei pentru a dezvolta soluții de mobilitate digitală de ultimă oră, prin combinații de inovaţii, parteneriate și cercetări. Vizitatorii de la IAA 2018 vor putea să asiste în premieră la unele dintre domeniile la care Bridegstone lucrează pentru a oferi flotelor soluții sigure, eficiente, convenabile și durabile pentru viitor.
    Colțul inteligent Bridgestone va dezvălui tehnologia revoluționară ologic, aplicată pentru prima data ca un concept pentru anvelopele de camioane și autobuze. Dezvoltată pentru vehiculele electrice, tehnologia ologic utilizează un diametru mai mare și o bandă mai îngustă pentru a obține o eficiență maximă a consumului de combustibil, fără a compromite siguranța.
    De asemenea, la ediția IAA din acest va fi dezvăluită și tehnologia pernelor de aer Airide Pro de la Firestone Industrial Products. Concepută pentru remorci, Airide Pro asigură un control real al caroseriei şi al axelor, îmbunătățește semnificativ călătoria, oferă o durată mai lungă de viață a anvelopei și o reducere a costului total de întreţinere.

    Vizitați standul Bridgestone (sala 16, stand C01) și participați la conferința de presă (19 septembrie, de la ora 9.15) pentru a descoperi și afla mai multe despre aceste soluții, tehnologii și produse pionere de mobilitate.

    Vizualizari: 1733
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »