rss

BRABUS modifica Mercedes C63 AMG

  1. 05/09/2008
  2. Tags: B63 S, Brabus, C63 AMG, Mercedes, Tuning
    Vezi toate fotografiile (8)


    BRABUS este foarte cunoscut in lumea tuning-ului, iar de ceva vreme atelierul german a fost inregistrat drept producator de automobile. Dar asta nu schimba nimic din rivalitatea cu cei de la AMG, iar ultima “manusa” care se loveste de obrazul acestora din urma este B63 S sau varianta extrema a deja radicalului C63 AMG.

    Si sa incepem cu esentialul: puterea a crescut la 530 CP si 650 Nm, ca urmare a modificarii managementului electronic, dar si a inlocuirii catalizatorului standard.
    Castigul in performante este pe masura: B63 S accelereaza in doar 4,1 secunde pana la 100 km/h, in 13,1 pana la 200 km/h si poate atinge 315 km/h!

    Pentru ca soferii sai sa supravietuiasca mai mult de doua-trei intersectii sau viraje, BRABUS a inlocuit mai multe componente, toate foarte importante cand vine vorba de stabilitate si siguranta.
    Astfel, jantele de 19 toli au fost special dezvoltate de producatorul din Bottrop (si sunt incaltate cu pneuri speciale), diferentialul cu alunecare limitate a fost inlocuit, suspensiile sunt ajustabile, in timp ce franele sunt imense: 380 mm in fata, respectiv 360 mm in spate (cu etrieri cu sase pistonase).

    Cam acestea sunt modificarile cu adevarat importante, dar, ca de obicei, la BRABUS doar adancimea buzunarului este limita in care iti poti modifica masina. Astfel, interiorul, de exemplu, poate fi ajustat chiar si la cele mai exigente nevoi.

    Galerie foto aici

    Vizualizari: 1300