rss

Brabus il “gadila” pe SLK55 AMG facelift

  1. 22/04/2008
  2. Tags: Slk 55 amg
    Vezi toate fotografiile (5)
    “Tot ceea ce poate face Mercedes sau AMG, Brabus poate face mai bine” poate fi o deviza care s-ar potrivi de minune politicii si ambitiilor tunerului din Bottrop, care nu a intarziat sa ia la puricat tehnica si designul lui SLK facelift astfel incat sa transforme simpaticul roadster intr-o masinarie de doborat recorduri de viteza.

    Nimic din segmentul sau nici macar nu va reusi sa se apropie de decapotabila neagra la care te zgaiesti acum, iar pentru te convinge nu trebuie decat sa ridici foaia de tabla care acopera compartimentul motor.

    Germanii au montat acolo propria versiune a motorului V8 supraalimentat de 5,5 litri cilindree de pe SLK 55 AMG, energiile create de monstrul de 6,1 litri pravalind asupra rotilor din spate 445 CP si 635 Nm (360 CP si 510 Nm pentru SLK 55 AMG) via binecunoscutei cutii de viteze automate 7G-Tronic si a unui diferential cu patinare limitata.

    Performantele masinii bat la usa raiului supercar-urilor – 0-100 km/h in 4,3 secunde, viteza maxima 305 km/h –, mai cu seama ca germanii au lucrat din greu pentru a transforma ansamblul de suspensii, roti si frane intr-un adevarat campion al concursurilor de devorat viraje. Uneori, nu putem sa nu ne gandim ca cineva a facut o greseala cand l-a ales pe AMG tuner oficial...
    Vizualizari: 1048