rss

Boss-ul Bugatti demisioneaza

  1. 11/03/2007
  2. Tags: Bugatti, Thomas Bscher
    Vezi toate fotografiile (1)
    Oarecum pe neasteptate, seful lui Bugatti, Thomas Bscher, a demisionat din pozitia pe care o ocupa in cadrul companiei si se pare ca motivul care a stat la baza plecarii sale este chiar proaspatul sef al companiei-mama Volkswagen, Martin Winterkorn.

    Potrivit unui cunoscut ziar din Germania, acesta ar fi trezit frustarile lui Bscher in momentul in care a declarat ca intelege dorinta presedintelui Bugatti de a avea un al doilea model in gama, dar ca „unele dorinte vor ramane visuri”.

    Vorbele lui Winterkorn au fost intarite de seful consilului muncii, Bernd Osterloh, care a mentionat ca ar fi fost posibil ca Bugatti sa lanseze un nou model „in caz ca sinergiile din cadrul companiei ar fi functionat corect”; totusi, viitoarele modele ale marcii franco-italiene ar trebui sa aduca o profitabilitate de 12-13%, iar Volkswagen este acum mult mai interesat in acest moment sa faca bani de pe urma lui Phaeton.

    De fapt Winterkorn este decis sa continue strategia de innobilare a marcii cu nume popular, concomitent cu pregatirea unui model pozitionat sub micul Fox.

    Planificat a fi lansat in 2009, acesta va avea un pret de circa 8.000 de euro, mult mai in concordanta cu traducerea termenului Volkswagen.
    Vizualizari: 885