rss

Bosch lanseaza un sistem mobil de diagnoza auto

  1. 24/03/2009
  2. Tags: Bosch, Gadget
    Vezi toate fotografiile (1)

    Bosch lanseaza o solutie completa si mobila pentru diagnosticarea profesionista a oricaror disfunctionalitati la unitatile de comanda ale autovehiculelor.

    Noul KTS 340 este un instrument creat atat pentru procesele complexe de reparatie, cat si pentru cele curente de intretinere (schimbarea lichidului de frana sau resetarea intervalului de service).  

    Sistemul KTS 340 este are o greutate mai mica de 2 kg, ceea ce permite testarea autovehiculelor atat in atelier, cat si mobil in timpul unui test drive. Sistemul beneficiaza si de multiple posibilitati de incarcare a acumulatorilor (de tip AA) prin intermediul adaptorului de la bricheta, al prizei de diagnoza sau al prizei de retea. Suplimentar sunt disponibile toate programele ESI[tronic], necesare unui atelier pentru efectuarea operatiilor de reparare, mentenanta si service.

    KTS 340 este un aparat care functioneaza pe baza kernelului Linux si poate fi pornit si oprit in orice moment. In momentul in care se face identificarea vehicului, datele sunt disponibile prin intermediul programului Bosch ESI [tronic]. Comutarea se face cu ajutorul touchscreen-ului.
     
    KTS este prevazut cu un adaptor OBD care poate fi schimbat in momentul aparitiei unui nou protocol de comunicare.

    Modulul WLAN integrat in KTS 340 aduce un plus de conectivitate, prin conectarea acestuia intr-o retea de calculatoare. Rezultatele sunt tiparite in urma testarii si informatiile pot fi accesate dintr-o arhiva de pe o unitate PC.

    Vizualizari: 3705