rss

Bosch face angajari pentru fabrica de la Cluj

  1. 25/10/2012
  2. Tags: Bosch
    Vezi toate fotografiile (1)

    Bosch a demarat campania de recrutare pentru noua sa fabrica construita la Jucu, unde vor fi produse unitati electronice de comanda pentru industia auto. Compania germana cauta in primul rand ingineri, dar si personal din domeniul economic si administrativ.    

    Pe fondul lucrarilor de constructie care avanseaza conform planului, Boch anunta demararea angajarilor. Pana la sfarsitul anului viitor, vor fi angajate 325 de persoane, atat in domeniul productiei si cercetarii, cat si in cel administrativ. In viitor, locatia va fi extinsa, oferind astfel alte noi locuri de munca.

    „Cluj va deveni pentru Bosch un centru extrem de important, urmand ca aici sa se construiasca atat un centru de cercetare si dezvoltare, cat si o unitate de productie pentru industria auto. Bosch acorda o mare importanta pregatirii angajatilor sai, iar posturile pe care dorim sa le ocupam presupun perioade diferite de adaptare si training. Întrucat pozitia de inginer necesita o perioada de acomodare si de training mai indelungata, vom incepe cautarile pentru aceste pozitii. Într-o prima faza cautam ingineri atat pentru centrul de cercetare si dezvoltare de la Cluj, cat si ingineri pentru unitatea de productie, acestia urmand sa fie trimisi pentru scolarizare la fabricile Bosch din Germania, Franta sau Ungaria“ a declarat Brigitte Eble, director general al Robert Bosch SRL si reprezentanta grupului Bosch in Romania.

    Intr-o prima etapa, cea de constructie, investitiile ating valoarea de  77 de milioane de euro. Noul centru va avea o suprafata totala de circa 38.000 de metri patrati.

    Din punct de vedere organizational, acest nou centru va face parte din divizia Automotive Electronics, care produce unitati electronice de comanda, semiconductori si senzori pentru industria auto si alte domenii. Divizia are 17 unitati de productie in intreaga lume si un numar de circa 20.000 de angajati.

    Momentan, grupul Bosch este reprezentat in Romania in trei orase: Bucuresti, Blaj si Timisoara. Posturile libere sunt afisate pe site-ul companiei, www.bosch.com.ro la sectiunea "Cariere".

    Vizualizari: 2425