rss

Bosch celebreaza Ziua Femeii Bosch

  1. 13/03/2009
  2. Tags: Bosch, piese
    Vezi toate fotografiile (1)


    Bosch a ales ziua de 12 martie 2009 ca Ziua Femeii Bosch si invita reprezentantele sexului frumos sa isi puna in valoare creativitatea, care sa le reflecte adevarata personalitate. Bosch arata femeilor ca are si produse dedicate lor, usor de utilizat si da posibilitatea acestora sa transforme un obiect banal intr-o piesa de arta.  

    Cu ocazia primei sarbatori Bosch Woman Day, Bosch a pus la dispozitia femeilor trei tipuri de unelte de mesterit: Dremel, special creat pentru obiectele meticuloase, cum ar fi bijuteriile sau decoratiile; gama Bosch Verde, dedicata crearii, decorarii sau repararii diferitor obiecte, si gama Bosch pentru gradina.

    Si cum femeile pun pret pe accesorii care fac diferenta, Bosch demonstreaza ca acest lucru este valabil si in trafic. “Alege accesoriile potrivite. Piesele auto Bosch pentru masina ta” este sloganul primei campanii lansate de o  companie din domeniul pieselor si echipamentelor auto care se adreseaza exclusiv doamnelor de la volan. Campania are scopul de a evidentia importanta sigurantei pe care accesoriile auto le confera in timpul condusului.

    In lunile martie si aprilie, masinile soferitelor beneficiaza in reteaua de service-urile Bosch Car Service de verificari gratuite ale nivelului uleiului de motor, lichidului de racire si de frana, starii acumulatorului auto, a stergatoarelor, anvelopelor si a sistemului de iluminare.

    Vizualizari: 907