rss

BorgWarner va construi o transmisie cu dublu ambreiaj ieftina

  1. 19/10/2007
  2. Tags: Dacia, Renault
Pana acum, ai auzit de transmisii cu dublu ambreiaj doar pe modelele casei VW sau pe masini prea scumpe pentru buzunarele majoritatii oamenilor, insa acestea s-ar putea schimba dramatic in momentul in care specialistul BorgWarner va termina lucrul la o cutie de viteze cu dublu ambreiaj destinata maselor.

Compania este convinsa ca ar putea fabrica circa 2,3 milioane de unitati pana in 2013, un volum care anunta costuri foarte reduse si, implicit, practicarea unor preturi de vanzare in consecinta.

Mai precis, americanii spun ca o transmisie cu dublu ambreiaj de la ei va avea cam acealsi pret cu o cutie de viteze automata cu sase trepte si ca va dovedi aceleasi performante cu a oricarui concurent de pe piata internationala.

Deocamdata, masinile vizate de produsul BorgWarner sunt diverse modele comercializate pe marile piete emergente – precum China si India –, insa nu ar fi exclus ca inclusiv producatori din Coreea de Sud sau Europa sa ajunga la concluzia ca oferta yankeilor este cea mai buna.
Vizualizari: 910