rss

BMW Z4 se va lansa la Salonul Auto de la Detroit 2009

  1. 15/12/2008
  2. Tags: BMW , BMW
    Vezi toate fotografiile (12)

    Galeria foto aici

    Fascinatie si inovatie - aceste caracteristici descriu cel mai bine noutatile pe care BMW Group le va prezenta la editia 2009 a Salonului Auto International din America de Nord (NAIAS), ce va avea loc la Detroit.

    Noul BMW Z4 va avea premiera mondiala in lumina reflectoarelor de la NAIAS 2009 de la Detroit. Acesta este primul roadster BMW cu un hardtop retractabil complet automat, oferind proportii autentice pentru un roadster atât cu acoperisul deschis, cât si inchis, o pozitie a scaunelor mult impinsa spre spate in stilul specific pentru roadster si, in consecinta, experienta condusului atât de caracteristica modelelor sport cu doua locuri pe care le produce BMW . Puternice si totodata eficiente, motoarele cu sase cilindri dispusi in linie - cu puterea cuprinsa intre 150 kW/204 CP si 225 kW/306 CP -, in combinatie cu transmisia spate atât de specifica pentru BMW, ofera o dinamica cu adevarat impresionanta.

    In combinatie cu Dynamic Drive Control (Controlul Dinamic al Transmisiei) - disponibil interior_z4_small_800x533.jpgstandard - si cu suspensia optionala BMW Adaptive M, noul BMW Z4 poate poate indeplini dorintele individuale si preferintele conducatorului.

    Interiorul masinii este marcat de calitatea deosebita a finisajelor, de designul panoului de bord specific pentru un roadster si de noua generatie a sistemului de control BMW iDrive.

    • Noul standard in clasa de lux: noul BMW Seria 7.
    Aceasta a cincea generatie a limuzinei de lux de la BMW combina eleganta sportiva, prezenta convingatoare si inovatii unice. Tehnologia superioara a suspensiei masinii, cu Dynamic Damper Control (Control Dinamic al Amortizoarelor) si, ca optiune, Integral Active Steering (Directie Integral Activa), precum si sistemele inovatoare de asistenta a conducatorului, cum sunt cockpitul cu design modern, Dynamic Drive Control (Control Dinamic al Transmisiei) si nou generatie BMW iDrive, ajuta la asigurarea unei suprematii maxime pe drum. Noul BMW Seria 7 dispune vine cu doua motorizari pentru piata americana: un propulsor V8 pentru BMW 750i (300 kW/407 CP) si unul cu sase cilindri dispusi in linie pentru BMW 740i (240 kW/326 CP), ambele cu tehnologia Twin Turbo si High Precision Injection (injectie de mare precizie).

    Deosebit de atractiv: noul BMW Seria 3 - pentru prima data cu BMW Advanced Diesel cu tehnologia BluePerformance.
    Prin designul sau atletic, interiorul sofisticat, echipamentele inovatoare si cele mai eficiente motoare din acest segment, noul BMW Seria 3 isi mareste avansul fata de concurenta si isi intareste statutul de cea mai bine vânduta masina premium. Cu modificari potrivite, deosebit de atractive la nivelul designului, noua generatie ofera o accentuare si mai puternica a caracterului sportiv pentru versiunile limuzina si Touring. Ca o consecinta a strategiei de dezvoltare BMW EfficientDynamics, BMW Advanced Diesel este disponibil cu tehnologia BluePerformance, special conceput pentru SUA si Canada, sub forma noului BMW 335d Sedan. Motorul de 3,0 litri, cu sase cilindri dispusi in linie, cu Variable Twin Turbo, dezvolta o putere maxima de 265 CP si este echipat cu un filtru de particule si un catalizator SCR pentru a reduce substantial emisiile NOX pentru indeplinirea standardelor BIN5.

    • Aniversare: zece ani de modele BMW X.
    Ceea ce a inceput in urma cu zece ani la NAIAS 1999 s-a dezvoltat intre timp intr-o poveste de succes, cu totul unica - lansarea BMW X5 la Detroit. Primul Sports Activity Vehicle din lume a incântat clientii de pretutindeni chiar de la inceput, prin combinatia calitatilor dinamice supreme pe sosea cu libertatea off-road. Vânzarile la nivel mondial ale modelelor BMW X au ajuns acum la peste 1,3 milioane de unitati - cea de-a doua generatie BMW X5 a continuat succesul global al acestui model unic, in timp ce BMW X3, lansat in urma cu cinci ani, a inregistrat deja un volum al vânzarilor de peste 500.000 de exemplare. BMW X6 este primul Sports Activity Coupé din lume, in timp ce BMW Concept X1 ofera deja un avanpremiera la primul model BMW X din clasa compacta.

    • BMW EfficientDynamics: inovatii semnificative pentru o reducere mare a consumului, emisii reduse si o mai mare placere a condusului.

    Mult mai consistenta si mai eficienta decât orice alt concept, BMW EfficientDynamics contribuie la reducerea atât a consumului de combustibil, cât si a emisiilor- totul intr-un proces sustinut, de durata. La NAIAS 2009 de la Detroit, BMW va prezenta o gama larga de tehnologii create prin intermediul acestei strategii globale de dezvoltare si care echipeaza atât noile concepte prezentate cât si modelele aflate in productia de serie. Acestea includ cele mai avansate motoare pe benzina cu VALVETRONIC si High Precision Injection (injectie de mare precizie) - disponibile, printre altele, la noul BMW Z4, noul BMW Seria 7 si noul BMW Seria 3 -, primul BMW Advanced Diesel cu BluePerformance dezvoltat pentru piata din SUA, BMW 335d Sedan si BMW X5 xDrive35d, precum si tehnologia BMW ActiveHybrid ce va ajunge in productie in 2009 sub forma a doua versiuni diferite: prin reflectarea acestui standard ridicat si a versatilitatii pe care le ofera BMW EfficientDynamics, atât proiectul semihibrid de la BMW Concept Seria 7 ActiveHybrid, cât si tehnologia complet hibrida de la BMW Concept X6 ActiveHybrid asigura o reducere semnificativa a consumului de combustibil si a emisiilor, la care se adauga, desigur, o mai mare placere a condusului.

    Vizualizari: 1380
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »