rss

BMW Z4 de la G-Power

  1. 04/07/2008
  2. Tags: Z4
    Vezi toate fotografiile (5)
    Daca performantele unui Z4 3.0i nu sunt suficient de bune pentru pilotul din tine, atunci poti da o tura pe la G-Power, tunerul care este gata sa dopeze celebrul sase-in-linie cu un compresor mecanic.

    Deja celebrii pentru constructia celui mai rapid M5 din lume, nemtii au reusit un nou tur de forta, aruncand pe piata unul dintre cele mai rapide roadstere din zona premium entry-level.

    Vorbim asadar de 375 CP si 420 Nm, cifre furnizate atat de compresorul mecanic ASA T1-12, cat si de modificarile aduse sistemului de management al motorului si celui de evacuare a gazelor de esapament.

    Anuntate de o serie de bonificatii la nivel aerodinamic – un bodykit surprinzator de decent, jante de 20 de inch si un tren de rulare cu suspensii intarite si frane cu discuri de 380 mm –, schimbarile de natura tehnica au transformat si asa agresivul roadster intr-o adevarata masina de produs furtuni: proba 0-100 km/h este consumata in doar 4,9 secunde, iar cea 0-200 km/h in 15,1 secunde.

    Pretul kit-ului nu se adreseaza tocmai tuturor buzunarelor – G-Power pretinde minimum 18.850 de euro –, dar, pana la urma, si o suma de bani cu care aproape ca ai mai putea cumpara un Clio RS reprezinta un motiv de mandrie, nu?
    Vizualizari: 806