rss

BMW X5 de la Lumma Design

  1. 13/03/2008
  2. Tags: Lumma design, X5
    Vezi toate fotografiile (8)
    Bavarezii ofera deja un pachet sportiv pentru marele SUV, insa orice dinamizare a look-ului lui X5 este binevenita, mai ales in conditiile in care rezultatul acestei actiuni este chiar mai reusit decat originalul.

    Ca exemplu in acest sens putem lua tuning-ul propus de Lumma Design pentru X5 3.0d si 3.0sd, practic veriga lipsa in programul atelierului german dupa ce acesta lansase un pachet asemanator pentru X5 4.8i inca de anul trecut.

    Rezultatul il puteti judeca si singuri privind fotografiile alaturate insa, daca ne intrebati pe noi, consideram ca acesta este extrem de bine proportionat de oriunde ai privi masina. In plus, spoilerul fata redesenat, rotile ultralate (jantele au 22 de inch) montate sub bosajele evazate, profilul aerodinamic al barei de protectie din spate si coborarea suspensiei cu 40 mm ajuta semnificativ la imbunatatirea tinutei de drum.

    Si va fi nevoie de asta, pentru ca X5 3.0d are, in versiunea Lumma, 275 CP, in timp ce agregatul "sase-in-linie" biturbo de pe 3.0sd trimite catre roti nu mai putin de 330 CP si 660 Nm – suficient pentru ca uriasul de peste doua tone sa scoata "suta" in sase secunde si un pic.
    Vizualizari: 1417