rss

BMW vrea sa conclucreze mai strans cu Mercedes

  1. 13/06/2007
  2. Tags: BMW , BMW
    Vezi toate fotografiile (1)
    In mod normal, titlul acestei stiri ar fi trebuit sa sune ceva de genul “In pat cu dusmanul”, dar, avand in vedere diluarea treptata a individualitatilor si rivalitatilor dictate de valul globalizarii, ne-am lasat pagubasi.

    Tot ce trebuie sa stiti este ca cele doua marci de lux, deja partenere in proiecte privind motoare diesel supereconomice si propulsii hibride, ar putea ajunge mai apropiate ca niciodata la initiativa bavarezilor.

    Conform declaratiilor directorului BMW, Michael Ganal, executivul companiei din Munchen spera ca realtiile de colaborare intre cei doi (fosti) rivali sa devina din ce in ce mai stranse si asta chiar in viitorul apropiat.

    “Ar fi o alegere logica, deoarece ambii constructori activeaza in segmentul premium si ambii au ca obiectiv dezvoltarea de masini avansate tehnologic, realizate impecabil din punct de vedere calitativ”, a spus Ganal.

    Totusi, germanul nu a dorit sa specifice exact care ar fi drumurile pe care BMW si Mercedes ar putea merge tinandu-se de mana, insa ne asteptam ca, in urmatoarele doua decenii, ambele parti sa ajunga sa colaboreze, spre exemplu, pe pietele emergente precum China si India, acolo unde au mult de lucru in a convinge oamenii ca emblema unui constructor cu staif chiar merita platita cu mai multi bani.
    Vizualizari: 777
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »