rss

BMW vine oficial in Romania

  1. 27/06/2007
  2. Tags: BMW , Automobile Bavaria, BMW
    Vezi toate fotografiile (1)
    Compania BMW Group Romania va prelua, de la 1 iulie, importul de autoturisme marca BMW si Mini pe piata romaneasca.
     
    Automobile Bavaria, datorita contactelor pe care le are la nivel guvernamental si in companiile care activeaza pe piata romaneasca, va gestiona integral contractele guvernamentale si vanzarile de flote de masini catre firme.

    Anuntul a fost facut public de Franz Jung, presedintele BMW Group Central Eastern Europe, din care face parte si BMW Group Romania. Acesta a precizat totata ca Automobile Bavaria va  gestiona de asemenea vanzarile de motociclete BMW pe piata romaneasca.

    Reprezentantul grupului a declarat ca nu intentioneaza sa deschida dealership-uri proprii in Romania."Avem relatii foarte bune cu Automobile Bavaria, care a realizat recorduri de vanzari anuale si in aceste conditii nu avem in vedere sa deschidem dealership-uri proprii", a adaugat Jung.

    Vanzarile de flote reprezinta, potrivit reprezentantilor Automobile Bavaria, mai putin de 10% din totalul livrarilor de pe piata romaneasca. Compania va contribui la extinderea retelei de dealeri astfel incat "sa fie acoperite toate lacunele", potrivit presedintelui BMW Group Central Eastern Europe. Jung a estimat pentru acest an o crestere de 10% a vanzarilor pe piata romaneasca, in concordanta cu cresterea economica generala estimata la 9-10%. Compania a vandut anul trecut 1.706 de autoturisme BMW, 97 de Mini si 128 de motociclete BMW.

    BMW Group Central Eastern Europe activeaza in prezent in Romania, Cehia, Slovacia, Bulgaria si Slovenia, urmand ca in cursul anului viitor sa intre si pe piata din Polonia si Ungaria. 
    Vizualizari: 952