rss

BMW si Motorsport Vision impreuna pentru a oferi experienta condusului

  1. 25/02/2009
  2. Tags: BMW , BMW, M3
    Vezi toate fotografiile (1)

    Proprietarii de circuit si Motorsport Vision (MSV) au facut echipa cu BMW UK cu scopul de a oferi o experienta unica M pe unele dintre circuite.

    O flota de M3 Coupe va fi pusa la dispozitia celor interesati sa conduca aceste V8-uri in jurul celebrului Brands Hatch din Kent si Oulton Park din Cheshire, ca parte a unui pachet. Instructori experimentati vor fi la dispozitia pilotilor pentru a le arata  cum sa obtina cele mai bune rezultate cu un M3. In pachet este inclus si un tur  in competitia monomarca la volanul unei masini de curse.

    Ca exercitiu de branding pe termen lung,  BMW va oferi, de asemenea, posibilitatea copiilor cu varsta mai mare de 13  ani si inaltimea de cel putin 1,5 m sa urce la volanul unor  masini BMW Seria 1 pe una dintre pistele mentionate mai sus. Scopul este acela de a-i invata pe acesti tineri cum sa conduca corect. Programa cuprinde bazele functionarii si controlului masinii, precum si perceptia riscului.

    Ca bonus BMW va livra pentru  4 circuite MSV patru M3-uri, patru X6 si patru X5 pentru a fi utilizate ca masini de siguranta, ambulante si respectiv, masini de curse. Cele patru circuite ce vor beneficia de oferta BMW sunt:  Brands Hatch, Oulton Park, Snetterton si Cadwell Park.

    Vizualizari: 996