rss

BMW Serie 1 de la AC Schnitzer

  1. 09/05/2008
  2. Tags: Acs1 cabrio
    Vezi toate fotografiile (5)

    Chiar cand ne intrebam cand un tuner specializat in modele BMW se va ocupa si de soarta lui Serie 1 Cabrio, iata ca vine raspunsul lui AC Schnitzer sub forma lui ACS1 Cabrio.

    Si ce raspuns: sub aceste haine de bad-boy se ascunde un caracter pe masura, chiar salbatic daca stam sa ne gandim ca cea mai puternica versiune are mai multi cai sub capota decat un Porsche Carrera S.

    Sa o luam insa cu inceputul si sa punctam faptul ca nemtii au facut tot posibilul ca nimeni cu ceva habar despre industria auto sa nu confunde creatia lor cu un Serie 1 Cabrio obisnuit. Pentru asta exista un exterior decorat cu o serie de elemente specifice bransei tuner-ilor – praguri laterale proemniente, un difuzor aerodinamic posterior cu atitudine razboinica si un set de jante ultrausoare de dimensiuni apreciabile (in acest caz, de pana la 19 inch) – , o suspensie ajustabila prin care s-a coborat centrul de greutate si s-a rigidizat amortizarea si, bineinteles, un habitaclu in care la putere se afla aluminiul si un vitezometru gradat pana la 320 km/h.

    ACS1 Cabrio nu va ajunge chiar pana acolo, dar nici departe nu veti fi daca veti opta pentru versiunea echipata cu motorul biturbo de trei litri cilindree, ce dezvolta 360 CP in loc de 306 CP. Daca mai importanta este totusi impresia artistica, puteti oricand alege unul din cele doua propulsoare diesel care echipeaza variantele 120d, respectiv 123d.

    Numai ca nici acestea nu sunt tocmai normale: primul ajunge in urma tratamentului la 200 CP, iar cel de-al doilea la 240 CP. Zuper...

    Vizualizari: 803