rss

BMW Seria 8 Gran Coupe - eleganta sublima si un lux modern

  1. 06/05/2019
    Vezi toate fotografiile (1)

    Ofensiva de modele a BMW in segmentul de lux continua cu aparitia unei a treia variante de model in gama Seria 8; premiera mondiala la evenimentul #NextGen al BMW Group de la Munchen, in iunie 2019; lansarea in septembrie 2019.

    BMW Group dezvaluie un nou model din gama BMW Seria 8 odata cu continuarea ofensivei sale de modele in segmentul de lux. Dupa lansarea cu succes a modelelor BMW Seria 8 Coupe si BMW Seria 8 Cabriolet, producatorul de automobile ofera acum o prima imagine a noului BMW Seria 8 Gran Coupe. Acest automobil sport cu patru usi, de o eleganta sublima, cu un interior ce este simbolul luxului modern, se afla in prezent in faza finala de dezvoltare pentru productia de serie. Evenimentul #NextGen pe care BMW Group il va organiza la BMW Welt din Munchen in perioada 25-27 iunie 2019 va reprezenta scena pe care va avea loc premiera mondiala a noului model.

    Noul BMW Seria 8 Gran Coupe asociaza performantele deosebite cu un design plin de emotie si un compartiment spate spatios. Cele doua usi suplimentare si spatiul generos pentru pasagerii din spate se imbina cu ampatamentul extins si confortul sportiv pentru a face ca noul BMW Seria 8 Gran Coupe sa fie remarcabil atat pentru condusul zilnic, cat si pentru calatoriile mai lungi.

    Extinderea portofoliului sau de modele in segmentul de lux estre unul din domeniile principale de actiune identificate de BMW Group - ca parte a strategiei sale NUMBER ONE > NEXT - pentru a asigura o crestere sustinuta a companiei. Gama larga de calitati ale BMW Seria 8 Gran Coupe ii ofera tot ce are nevoie pentru a stimula apetitul unui nou public pentru placerea de a conduce caracteristica BMW intr-un model de lux. Premiera mondiala a automobilului va fi unul dintre punctele de atractie ale evenimentului inaugural BMW Group #NextGen de la Munchen. Lansarea mondiala a noului BMW Seria 8 Gran Coupe va incepe cateva luni mai tarziu, in septembrie 2019.

    Vizualizari: 1357