rss

BMW Seria 6 de la AC Schnitzer

  1. 14/04/2008
  2. Tags: Ac schintzer, Bmw seria 6, Seria 6 facelift
    Vezi toate fotografiile (4)
    BMW l-a prezentat pe Seria 6 Facelift acum mai bine de un an, insa cunoscutul tuner AC Schnitzer a eliberat doar de curand un program de tuning dedicat acestei masini, ce propune, ca de obicei, un set de modificari de natura estetica si cateva modificari importante in sectorul tehnic. “Victimele”? Top modelul cu motor V8, 650i si versiunea diesel 635d.

    Din punct de vedere stilistic, compania din Aachen a avut cel mai mult de lucrat la partea frontala a coupe-ului bavarez, acolo unde designerul-sef Michele Viandante a propus o grila de radiator noua, cu “rinichi” ceva mai agresiv desenati, si un spoiler ce le oglindeste prezenta printr-o pereche de prize de aer similar conturate. In spate atrage atentia eleronul cu lampa stop integrata si sistemul de evacuare cu tevi cromate, insa pana acolo ochii vor privi si palmele vor apalauda prezenta superbelor jante Type VI de 20 inch.

    Precum spuneam, AC Schnitzer s-a ocupat si de sustinerea tehnica a noului look, motorul V8 de 4,8 litri de pe 650i dezvoltand cu 44 mai multi cai, rezultatul de 511 CP, coroborat cu eliminarea limitatorului de viteza, consfiintind cresterea vitezei maxime cu 35 km/h.

    De partea cealalata, propulsorul diesel montat sub capota lui 635d a ajuns de la 286 la 310 CP si de la 580 la 680 Nm, suficient pentru ca modelul munchenez sa ajunga la 100 km/h in mai putin de sase secunde.
    Vizualizari: 1207