rss

BMW pregateste un rival pentru Audi R8

  1. 20/03/2008
  2. Tags: Seria 6
    Vezi toate fotografiile (2)

    Producatorul bavarez, in Europa, este sinonim cu performantele ridicate, dar peste Ocean acesta latura a sa nu este atat de evidenta.
    Yankeii considera, de exemplu, ca Seria 6 este doar un coupe sau cabrio supraponderal, care n-are de-a face cu performantele pure. Fireste ca aceste remarci n-au fost foarte bine primite de conducerea din Munchen, iar raspunsul va fi o super-sportiva, "tare" ca cel mai bun otel Krupp, pozitionata drept concurenta lui Audi R8.
    Masina urmeaza sa fie prezentata in 2012 si, deocamdata, stim ca va avea motorul V10 de pe M6, supraalimentat cu doua turbine, astfel ca puterea va atinge aproximativ 625 de cai, iar viteza maxima (teoretica) 400 km/h!
    Vizavi de acest ultim aspect suntem un pic sceptici, nu ca BMW n-ar fi in stare sa faca un Veyron-beater, cat ca i-ar lua prea mult timp sa-l faca sigur in exploatare, timp pe care nu-l are daca vrea sa reduca repede la tacere gurile rele.
    In orice caz, performantele halucinante pe care cei de la Bayrische le doresc vor fi obtinute prin reducerea substantiala a greutatii, fiind folosite materiale exotice precum fibra de carbon.
    In dezvoltarea acestei demente pe roti va fi implicata si divizia de Formula 1, a carei input se va reflecta si in pretul masinii - unele voci sustin ca factura ar putea atinge chiar si 300.000 de euro.

    Vizualizari: 827
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »