rss

BMW PAS va fi dezvaluit luna viitoare

  1. 28/01/2009
  2. Tags: BMW , BMW, Munchen, Pas, Serie 5
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cea mai noua "strutocamila" a lui BMW va fi dezvaluita luna viitoare intr-un cadru destul de restrans, cu ocazia unui eveniment ce va fi organizat chiar la Munchen.

    Se vehiculeaza ca date precise zilele de 12 si 13 februarie, insa detaliile exacte ale actiunii de prezentare sunt inca tinute sub cheie.

    Pentru fanii marcii bavareze asta conteaza insa mai putin: important este ca PAS va oferi spre analiza platforma tehnica a viitorului Serie 5 inainte ca insusi sedanul de clasa mare BMW sa isi faca debutul oficial.

    Multi pariaza pe faptul ca germanii vor arata un concept-car apropiat versiunii de serie tocmai pentru a nu strica unele surprize care ii asteapta pe adversarii noului "Cinci", insa tot ceea ce va trebui sa faceti pentru a ramane fata in fata cu masina reala este sa o imaginati fara kit-ul sport si jantele de mari dimensiuni.

    Cat despre partea tehnica, surprizele vor fi reduse la minimum: PAS va imprumuta motoarele - pe benzina sau diesel - de la Serie 5, ceea ce inseamna ca va fi suficient de rapid pentru toata lumea. Ma rog, mai putin pentru clientii unui atelier de tuning...

    Vizualizari: 1336
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »