rss

BMW ofera navigatie cu Google Maps

  1. 18/09/2008
  2. Tags: BMW , BMW, Gadget, Google Maps
    Vezi toate fotografiile (5)


    BMW va dota noile generatii Seria 1 si Seria 3 cu tehnologie speciala, care va permite accesul la serviciile Google Maps prin intermediul sistemului de navigatie instalat in masina. Acest serviciu, unic printre ofertele constructorilor auto, identifica automat locatia curenta si destinatia vehiculului si afiseaza diverse informatii, cum ar fi detalii legate de adresa, numarul de telefon si distanta.

    Sau puteti cauta numele restaurantului, hotelului, sau cinematografului preferat cu ajutorul unui cuvant cheie si a celui mai folosit motor de cautare pe internet: Google. Dupa ce ati gasit obiectivul care va intereseaza, sistemul de navigatie al masinii va ajuta sa gasiti ruta care va convine, sau puteti suna direct la restaurant pentru a rezerva o masa, prin intermediul bluetooth-ului din dotarea autovehiculului. De asemenea, puteti cere detalii despre diverse alte locatii si va puteti crea propriile itinerarii.

    Pe scurt, "BMW Search" foloseste tehnologia de cautare Google pentru a inlatura limitele GPS-urilor clasice.

    Pentru ca potentialii clienti sa poata transmite detalii despre locatii precum restaurante sau strazi si numere de telefon de pe internet direct in BMW-ul personal, Google impreuna cu producatorul bavarez ofera inca de la lansarea lui X6 sistemul "MyInfo", disponibil acum pentru intreaga gama de modele din 2009, cu exceptia SUV-ului compact X3.


    Vizualizari: 1466
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »