rss

BMW M3 de la Zwickenpflug

  1. 26/11/2008
  2. Tags: BBS, Leather Edition, M3, Zwickenpflug
    Vezi toate fotografiile (7)

    M3-ul din imagini are un motor de 443 CP si poate atinge o viteza maxima de 325 km/h insa, paradoxal, nu acestea sunt cele mai interesante lucruri care se pot spune despre el.

    Si asta pentru ca oricat de bine arata la exterior, trebuie sa patrunzi in habitaclu pentru a intelege pe de-a intregul munca baietilor de la Zwickenpflug.

    In timp ce alti tuneri se chinuiau sa demonstreze ca bavarezii puteau sa mai stoarca ceva cai putere din V8-ul de patru litri, ei analizau interiorul si ajungeau la concluzia ca este un pic cam sub standardele unei masini de asemenea calibru.

    O operatiune serioasa de innobilare se cerea efectuata, iar rezultatul nu a intarziat (prea mult) sa apara: numit Leather Edition, pachetul prin care habitaclul lui M3 devine un adevarat sanctuar inchinat industriei pielariei nu a lasat aproape nimic neacoperit de luxosul material.

    Fasii de piele neagra si Alcantara imbraca volanul, panourile usilor, scaunele, bordul si plafonul, finisarea nefiind cu nimic mai prejoasa decat cea prezenta in limuzinele de superlux.

    Iar surpriza este cu atat mai mare cu cat nimic de la exterior nu te pregateste pentru aceasta atmosfera, nici macar rotile cu jante BBS de 19 inch, montate in locul celor de serie. Gut job...

    Vizualizari: 1088