rss

BMW M3 Convertible: ultimele vesti

  1. 14/07/2007
  2. Tags: BMW , BMW, Cabrio, M3, M3 Cabrio
    Vezi toate fotografiile (1)
    Impresiile lasate de noul M3 cu ocazia primului test-drive oficial nu au fost dintre cele mai bune, multi dintre cei care au apucat deja sa conduca bomba din Munchen criticand faptul ca aceasta si-a pierdut mult din incisivitatea si sportivitatea fara compromisuri care a caracterizat generatia precedenta.

    Viitorul M3 Convertible nu poate fi decat si mai moale, data fiind greutatatea mai mare a masinii si rigiditatea mai scazuta, insa poate acest caracter de all-rounder i se va potrivi mai bine.

    Ceea ce va fi aproape sigur este insa faptul ca M3 Convertible va etala un design incantator, chiar si cu acoperisul rabatabil din tabla deasupra capetelor.

    La un moment dat, s-a zvonit ca acesta va fi realizat din fibra de carbon pentru reducerea maselor (un 335i Convertible cantareste cu 285 kg mai mult decat coupe-ul), insa in cele din urma el va fi fabricat tot din otel.

    Cat despre inima de metal de sub capota, nici un secret: acelasi V8 de 4 litri va pune la bataie 420 CP spre deliciul amatorilor picanterii… la viteze de croaziera.
    Vizualizari: 900