rss

BMW Group la IAA Mobility 2021 de la Munchen

  1. 01/08/2021
    Vezi toate fotografiile (5)

    Placerea de a conduce sub o varietate de forme, inovatiile concepute pentru a sustine dezvoltarea durabila generala si viziunile pentru mobilitatea urbana de maine formeaza nucleul prezentei BMW Group la IAA Mobility 2021. O prezentare a celor mai noi modele noi si a inovatiilor tehnologice de pionierat ofera vizitatorilor evenimentului - care are loc pentru prima data in orasul de origine al companiei, Munchen, in perioada 7-12 septembrie 2021 - o imagine generala a mobilitatii premium contemporane si in forme viitoare.
    Intr-o serie de spatii din capitala bavareza, BMW Group - cel mai mare expozant de la IAA - va oferi vizitatorilor experiente de condus activ, informatii despre activitatea sa de dezvoltare si oportunitatea de a discuta provocarile viitorului. Alaturi de prezenta cu standuri MINI si BMW in cadrul expozitiei, BMW si MINI au pregatit spatii in centrul orasului, BMW Welt si BMW Museum au evenimente speciale, iar alte spatii ale companiei, asa cum este Campusul de Cercetare si Dezvoltare sau emblematica cladire 4 Clindri vor gazdui evenimente speciale. In centrul acestora se afla obiectivele de dezvoltare durabila ale companiei. BMW Group a anuntat ca isi va reduce emisiile de CO2 cu peste 200 de milioane de tone pana in 2030. Acest lucru va fi realizat prin modificari in domenii precum extractia materiilor prime, productia, faza de utilizare a automobilelor sale si reciclarea. Obiectivul este de a reduce emisiile de CO2 din productie cu 80% pana in 2030 si de a aduce in total aproximativ 10 milioane de automobile complet electrice pe sosele in urmatorii aproximativ zece ani. In plus, compania intentioneaza sa reduca emisiile de CO2 per automobil pe parcursul ciclului sau de viata cu cel putin o treime.
    Economia circulara este tema centrala a IAA Mobility 2021
    Un angajament sporit fata de o economie circulara si un consum redus de resurse asociate vor avea un impact semnificativ.
    Acesta este motivul pentru care BMW Group face din economia circulara tema centrala a IAA Mobility 2021. Prin abordarea sa "Re:gandire, Re:ducere, Re:utilizare, Re:ciclare", compania dezvaluie o viziune cuprinzatoare a modului in care utilizarea materiilor prime primare poate fi redusa dramatic pentru automobilele viitorului. Pentru a reduce consumul de resurse per automobil, proportia materialelor secundare utilizate - de ex. otel, plastic sau aluminiu reciclate - trebuie sa creasca semnificativ.
    BMW Group adopta, de asemenea, o perspectiva holistica a dezvoltarii durabile, iar aceasta inseamna abordarea dezvoltarii durabile sociale, a achizitiilor de materiale, a lanturilor de aprovizionare si a responsabilitatii sociale, atat in ceea ce priveste comunitatea in ansamblu, cat si pentru angajatii sai. Compania isi propune sa introduca cel mai durabil lant de aprovizionare din intreaga industrie auto.
    BMW iX: tehnologie de avangarda pentru mobilitate durabila
    Dintre noile automobile care urca pe scena la IAA Mobility 2021, vedeta expozitiei este BMW iX. Noul avanpost tehnologic al BMW Group deschide un traseu pentru inovatii in domeniile mobilitatii electrice si digitalizarii. Tehnologia BMW eDrive de a cincea generatie permite placerea de a conduce fara emisii la nivel local, cu tractiune integrala electrica si o autonomie mare.
    In acelasi timp noua generatia a 5-a BMW eDrive este mai eficienta si proiectata sa fie mai sustenabila, utilizand mai putine resurse precum Cobalt sau pamanturi rare in fabricatie si cu angajamentul furnizorilor pentru o functionare mai curata, asa cum este cel a producatorilor de celule de baterii sa foloseasca doar energie din surse regenerabile in procesul de fabricare.
    BMW iX se bazeaza pe un nou set de instrumente viitoare care acopera diverse domenii de dezvoltare - arhitectura retelei de la bord, software, servicii digitale, conectivitate si functii de condus autonom.
    Transformari semnificative pot fi observate in ultima generatie a sistemului iDrive de control/operare, a gestionarii extrem de eficiente a energiei si a numeroaselor sisteme inovatoare de asistare a condusului.
    BMW iX este un SUV modern care a fost proiectat din interior spre exterior si care redefineste ideea de spatiu interior si lux. BMW Group a stabilit un standard ridicat pentru sustenabilitate prin conceptul de automobil, selectarea materialelor, extractia materiilor prime si fabricarea BMW iX. Variantele de modele disponibile de la lansare vor fi alimentate de un motor electric pe puntea fata si un altul pe puntea spate, care impreuna produc o putere a sistemului de 385 kW/523 CP la BMW iX xDrive50 si 240 kW/326 CP la BMW iX xDrive40.
    BMW i4: mobilitatea electrica ajunge in centrul marcii BMW
    BMW i4 aduce pentru prima data mobilitate complet electrica in clasa medie premium - si, prin aceasta, in centrul marcii BMW. BMW i4 combina o abordare deosebit de sportiva a placerii de condus fara emisii la nivel local cu spatiul si caracterul practic ale unui coupe cu patru usi. Tehnologia BMW eDrive de generatia a cincea, noul BMW iDrive si o selectie larga de sisteme de asistare a condusului marcheaza caracterul sau avangardist.
    BMW i4 este disponibil in doua variante de model de la lansare, dintre care una este primul automobil BMW M cu un sistem de propulsie fara emisii la nivel local. BMW i4 M50 foloseste un motor electric atat pe puntea fata, cat si pe cea spate pentru a produce o putere totala de 400 kW/544.BMW i4 eDrive40 combina un motor electric de 250 kW/340 CP cu tractiunea pe spate clasica.
    Noul BMW Seria 2 Coupe: placere de a conduce fara egal in segmentul compact premium
    Noul BMW Seria 2 Coupe stabileste noi standarde sportive in segmentul compact premium prin conceptul sau de automobil axat pe dinamica. Este singura prezenta din segment cu o arhitectura de tractiune spate, o dovada clara a angajamentului pentru sportivitate si agilitate. Un design extrovertit, plin de prospetime tinereasca, da un semn clar asupra atributelor de performanta ale modelului cu doua usi, in timp ce tractiunea spate si tehnologia sasiului transferate de la BMW Seria 4 Coupe ofera o placere de a conduce inegalabila. Acest lucru este prezentat intr-o maniera deosebita de noul BMW M240i xDrive Coupe. Acest model de performanta de la BMW M GmbH este alimentat de un motor pe benzina, cu sase cilindri dispusi in linie, de 275 kW/374 CP si accelereaza de la 0 la 100 km/h in 4,3 secunde.
    Noul BMW Seria 4 Gran Coupe: o combinatie eleganta de dinamica si functionalitate
    Placerea de a conduce specifica BMW, eleganta sportiva si functionalitatea moderna se reunesc in noul BMW Seria 4 Gran Coupe. Conceptul sau de automobil - care cuprinde patru usi, un hayon mare, linii cursive dinamic si cinci locuri integrale - aduce un profil de caracter extrem de distinctiv in segmentul premium al clasei medii. Cea de-a doua generatie a BMW Seria 4 Gran Coupe se evidentiaza si prin dinamica semnificativ imbunatatita, designul in noul limbaj simplificat si cu linii clar definite, ambianta premium rafinata in habitaclu si gama larga de inovatii in domeniile controlului/operarii si conectivitatii. Cinci variante de model vor fi disponibile de la lansare, dezvoltand intre 135 kW/184 CP si 275 kW/374 CP.
    Noile BMW X3 si BMW X4: mai sportive, mai moderne, mai digitale
    Aspectul sportiv extrem si tehnologia actualizata vast evidentiaza caracterul de avangarda al noilor BMW X3 si BMW X4.
    Accentele de design proaspete si dotarile cu echipamente suplimentare sporesc atractia modelelor Sports Activity Vehicle si Sports Activity Coupe pentru clasa media premium, iar noul design al partilor fata si spate subliniaza imaginea lor robusta. Noul BMW X4 are un impact vizual suplimentar prin grila BMW mesh exclusiva. Echipamentul standard pentru interiorul sau include acum scaune sport cu tapiterie Sensatec si control automat al climatizarii in trei zone. Dotarea standard include de asemenea BMW Live Cockpit Plus cu display central de 10,25 toli (26,04 cm), sistem de navigatie BMW Maps si Asistent Personal Inteligent BMW. Tehnologia mild-hybrid de 48V, disponibila acum cu toate motoarele pe benzina, ofera un plus de eficienta, dar si de dinamica.
    BMW CE 04: revolutia silentioasa a BMW Motorrad
    BMW Motorrad duce strategia sa de mobilitate electrica pentru zonele urbane la nivelul urmator. BMW CE 04, de exemplu, ofera placere durabila a condusului pe doua roti. Cu un sistem de propulsie electric, un design de avangarda si solutii inovatoare de conectivitate, noul scuter reuneste doua functionalitati (transport si comunicatii) intr-un singur pachet. Cu o putere maxima de 31 kW/42 CP, BMW CE 04 are puterea necesara pentru accelerari puternice. Bateria sofisticata si tehnologia de incarcare permit atat o autonomie de aproximativ 130 de kilometri, cat si reincarcari rapide ale nivelului de energie. Specificatia standard pentru BMW CE 04 include cockpit cu afisaj color de 10,25 toli (26,04 cm), sistem de navigatie si functii extinse de conectivitate.

    Vizualizari: 1509
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »