rss

BMW Group extinde sistemul de operare BMW 8, integreaza sistemul de operare Android Automotive

  1. 24/07/2022
    Vezi toate fotografiile (1)

    Din martie 2023, BMW Group isi va extinde sistemul de operare BMW 8 si in premiera va integra Android Automotive OS (AAOS) la anumite game de modele, ca o a doua abordare tehnologica, alaturi de varianta actuala bazata pe Linux. Anuntul a fost facut de Stephan Durach, vicepresedinte executiv de companie conectata si dezvoltare operatiuni tehnice in cadrul BMW Group, la Congresul de Electronica Auto din Ludwigsburg. "Integram cele mai bune aspecte din toate universurile - care ar putea fi propriile noastre dezvoltari interne, Open Source sau produse software comerciale, in functie de cum arata solutia specifica. Asiguram o experienta digitala unica, personalizata pentru clientii nostri in automobilul lor", a spus liderul dezvoltarii experientei digitale de condus, Stephan Durach.
    Diferitele platforme software permit configurarea individuala a sistemului de infotainment. Sistemul de operare extins poate fi utilizat si in diferite game de automobile. Clientii beneficiaza de functii si optiuni digitale personalizate, individuale si extinse.
    Ca si in trecut, sistemul de operare BMW 8 extins va continua sa fie actualizat "over the air" la intervale regulate cu BMW Remote Software Upgrade.

    Vizualizari: 641