rss

BMW confirma: va exista un Serie 3 crossover

  1. 26/05/2007
  2. Tags: BMW , BMW, Crossover, Serie 3
    Vezi toate fotografiile (1)
    Producatorul din Munchen este decis sa nu il lase pe Mercedes sa isi faca singur de cap prin multitudinea segmentelor de nisa inventate in ultima vreme si este gata sa-i dea replica in zona lui B-Klasse cu un crossover construit pe baza lui Serie 3 si a viitorului X3.

    Cel mai probabil, masina se va numi F3 si va ajunge in show-room-uri la finalul acestei decade, dar ideea de a construi un asemenea model este mult mai veche, datand inca din 2004.

    Atunci, BMW nu a dispus de fondurile necesare dezvoltarii proiectului, dar acum se pare ca sefii bavarezilor sunt gata, in frunte cu presedintele Norbert Reithofer.

    “Am analizat temeinic tendintele pietei si am constatat ca exista o indepartare clara a clientilor de MPV-urile clasice. Combinand pozitia inalta de sofat a unui SUV cu spatiul unui combi, crossoverele par sa fie o mai buna alternativa pentru ei”, a declarat germanul.

    Bineinteles, F3, ce va fi disponibil atat in versiune cu tractiune spate, cat si in tegrala, va purta amprenta inconfundabilului touch sportiv BMW, masina urmand a fi dotata inclusiv cu cele mai puternice propulsoare cu sase cilindri.
    Vizualizari: 921